ΕΡΤ: Εσωτερικές μετακινήσεις και αποχωρήσεις

ΕΡΤ

Οι αλλαγές που προκάλεσαν προβληματισμούς και εντάσεις...

Έντονο το παρασκήνιο στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, για την οποία θα περιμένουμε σημαντικές αλλαγές από την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου, όπως όλα δείχνουν, μετακομίζουν στην πολύ πρωινή ζώνη, 06:00 – 10:00. Πίσω από αυτή την αλλαγή, όμως, υπάρχει και έντονο παρασκήνιο.

Όπως μαθαίνουμε, όταν ο Γιάννης Πιτταράς θέλησε να ενημερωθεί για τις προθέσεις του καναλιού, αφού η σύμβασή του λήγει στις 30 Ιουνίου, η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική, βασιζόμενη στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κουβεντιάζει με τον ΣΚΑΪ. Μετά από αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησε ένας τρικούβερτος καβγάς με σκληρούς χαρακτηρισμούς μεταξύ του παρουσιαστή και στελέχους και κάπως έτσι ήρθε η οριστική ρήξη.

Στο μεταξύ, ενώ ο Δημήτρης Κοτταρίδης είχε πάρει τη διαβεβαίωση ότι ο ίδιος συνεχίζει μαζί με όλη την ομάδα κανονικά, ενημερώθηκε από δημοσιεύματα ότι στην πολύ πρωινή ζώνη έρχονται η Χριστίνα Βίδου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Τελικά, φαίνεται ότι ο Δημήτρης Κοτταρίδης μάλλον μετακινείται στο Σαββατοκύριακο και ίσως να κάνει δίδυμο με τον Γιάννη Σκάλκο. Εκεί έρχεται το νέο μεγάλο ερωτηματικό που έχει να κάνει με τον Κώστα Λασκαράτο, ένα πρόσωπο που έχει στηρίξει και με το παραπάνω τον σταθμό.