Επιστρέφει στον Νίκο Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται να τον υποδεχτεί πίσω, στο Καλό Μεσημεράκι...

Ήταν στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν ο ίδιος έκανε γνωστή την αποχώρησή του από το Καλό Μεσημέρακι, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook. Οι καιροί, όμως, αλλάζουν και μόλις δύο μήνες μετά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Στέλιος Κλώνος θα ξαναμπεί στο γνώριμο πλατό, εκεί όπου ο Νίκος Μουτσινάς τον περιμένει για το -μοναδικό είναι η αλήθεια- on air καθημερινό τους παιχνίδι.

Ο γνωστός floor manager, άφησε την περασμένη σεζόν το δικό του στίγμα στο Καλό Μεσημεράκι, καθώς συμμετείχε σε πολλά απρόοπτα και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που είδαμε στον αέρα. Ο Στέλιος Κλώνος μετρά πολλά χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά πλατό, συμμετείχε και στο Πρωινό mou στο Mega, στα πολύ επιτυχημένα χρόνια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Φέτος είναι ξανά στο Μεγάλο Κανάλι, στην εκπομπή που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα. Εκεί έγινε και η συνάντηση με τον Νίκο Μουτσινά την περασμένη εβδομάδα. Τις μέρες που ακολούθησαν από ό,τι φαίνεται έγιναν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά -αυτός ήταν και ο λόγος της αποχώρησης- και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Όπως όλα δείχνουν, ο Στέλιος Κλώνος θα δώσει το πρώτο του χειροκρότημα στον Νίκο Μουτσινά, εκτός απροόπτου, την ερχόμενη Δευτέρα.