Επιστρέφει στον Alpha με reality μαγειρικής;

Alpha

Ετοιμάζει μαγειρικό... χτύπημα ο Alpha για τη νέα σεζόν;

Οι κουζίνες φαίνεται πως θα πάρουν φωτιά από το ερχόμενο φθινόπωρο και στον Alpha. Η πολυετής, πλέον, επιτυχία που έχει το MasterChef στο Star, φαίνεται πως οδηγεί τους υπεύθυνους προγράμματος του αδελφού καναλιού να επανεντάξουν στο πρόγραμμά τους reality μαγειρικής. Και ποιος είναι αυτός που θα μπορούσε να το φέρει εις πέρας;

Σύμφωνα με αποκλειστικές ανεπίσημες πληροφορίες μας, ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στα παλιά τηλεοπτικά του λημέρια. Ο γνωστός σεφ θα αναλάβει την παρουσίαση ενός reality μαγειρικής, το οποίο σχεδιάζεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ώστε να μην «συναντηθεί» με το MasterChef που παραδοσιακά ξεκινά τέλη Ιανουαρίου.

Έκτορας Μποτρίνι

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα παρουσιάσει μία από τις εκπομπές που έχει ξανακάνει στο παρελθόν, χωρίς να διευκρινίζεται για την ώρα αν είναι το «Εφιάλτης στην Κουζίνα» ή κάποια άλλη.

Να σημειώσουμε, σε αυτό το σημείο, πως αν οι παραπάνω πληροφορίες επαληθευτούν, αναμένεται να δημιουργηθεί συνωστισμός μαγείρων στον Alpha. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άκης Πετρετζίκης συνεχίζει κανονικά την εκπομπή του, ενώ με δική του εκπομπή θα βρεθεί και ο Γιώργος Τσούλης.