Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη

Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Ποιο είναι το δεύτερο πρόσωπο που προστίθεται στο δυναμικό του καναλιού και τι θέση αναλαμβάνει;

Επιβεβαιώνοντας το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, το Epsilon ανακοίνωσε και επίσημα, πριν από λίγο, την έναρξη της συνεργασίας του με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

[dfp_ads id=236982]

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κa. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer.

Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στον χώρο της τηλεόρασης, η κa. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.

Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του».

Την ίδια στιγμή, το κανάλι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του και με την Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer. Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κa. Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει  τα καθήκοντα της Chief Operations Officer.

Η κa. Σιλβεστριάδου είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα Οικονομικά και έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται η ευθύνη της διοικητικής λειτουργίας και η ανάπτυξη των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Κική Σιλβεστριάδου στην οικογένειά του».