Εκτός ΑΝΤΕΝΝΑ ολόκληρη η πρωινή ζώνη

Oλοκληρώνεται με γοργούς ρυθμούς η...μεταμόρφωση του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 από ενημερωτικό σε μουσικό, μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις του Γιώργου Μητσικώστα και των "Αδιάβροχων"

Οι δραματικές περικοπές στο μπάτζετ του σταθμού, το οποίο από ενημερωτικό, είχε μεταμορφωθεί σε…ενημερωτικό-μουσικό, οδήγησαν την διοίκηση του ΑΝΤ1 στην κατάργηση της πρωινής ζώνης και την απόλυση όσων την απάρτιζαν. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν και εφόσον για την επόμενη σεζόν, θα επανέλθουν κάποιες εκπομπές ενημερωτικού χαρκατήρα, πάντως, από τις κινήσεις του Έρικ Χάνσεν, φαίνεται ότι οι άνωθεν εντολές κάνουν λόγο για οριστική μετάλλαξη του σταθμού. 

Για αυτό το λόγο, άλλωστε είχε επιστρατευθεί τους τελευταίους μήνες και το βαρύ πυροβολικό, Μάκης Πουνέντης, προκειμένου να βοηθήσει και το συγκεκριμένο ραδιόφωνο με κάποιες μουσικές ζώνες. Πάντως, πλέον, στον Αντέννα, δεν θα ξανακάνει εκπομπή ούτε ο Γιώργος Μητσικώστας, ούτε ο Δημήτρης Σούλτας, αλλά ούτε και οι γνωστοί μας «Αδιάβροχοι», Παναγιώτης Λιάκος και Κώστας Γιαννουλόπουλος.

Μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η…μεταμόρφωση του νέου ΑΝΤ1 97,2 ο οποιός δεν γνωρίζουμε ακόμα με τι χαρακτήρα θα εκπέμψει από τον Σεπτέμβριο. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!