Έκλεισε στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου

Love It

Θα εμφανίζεται μια φορά την εβδομάδα στην εκπομπή.

Στη Μύκονο κάνει διακοπές η νικήτρια του My Style Rocks Αρετή Λις. Η ίδια μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για το νέο της επαγγελματικό βήμα, καθώς από τη νέα σεζόν θα εμφανίζεται στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκομαι μια φορά την εβδομάδα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” στον ΣΚΑΙ, όπου θα έχω δική μου στήλη με μόδα και styling. Θα δίνω συμβουλές στις γυναίκες πώς θα μεταμορφώνονται σε πιο στιλάτες και πώς θα γίνονται πιο ελκυστικές», είπε η Αρετή Λις.

Η Αρετή Λις, επίσης, μίλησε και για τον πατέρα της, με τον οποίο κάποτε δεν είχαν καλές σχέσεις: «Ο πατέρας μου για ένα χρονικό διάστημα ήταν απών από τη ζωή μου, ίσως γιατί είχε τα δικά του θέματα και τις δικές του σκέψεις. Πίστευε ότι είμαι σε καλά χέρια, αυτά της μητέρας μου και των παππούδων μου. Μου έλειπε η πατρική παρουσία για αρκετό διάστημα, όμως με τη συνεχή προσπάθεια να έχω επαφή μαζί του οι σχέσεις μας έγιναν πολύ καλύτερες και όλα πια ανήκουν στο παρελθόν».

Αρετή Λις

«Τον έπιασα, του είπα την αλήθεια μου, αυτό που πιστεύω, και του έδειξα την αγάπη μου. Από τη στιγμή που του είπα ότι τον αγαπώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, έγινε το θαύμα και έκλαιγε στην αγκαλιά μου σαν μικρό παιδί. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά για τους γονείς τους, πριν να είναι αργά. Να λέμε τη λέξη σ’ αγαπώ και να μάθουμε τη συγχώρεση γιατί με την κακία δεν κατάφερε κανένας τίποτα. Η αγάπη είναι θεραπεία», πρόσθεσε επίσης η Αρετή Λις.