Είναι αυτή η μεγάλη αντίπαλος της Ναταλίας Γερμανού την επόμενη σεζόν;

Ναταλία Γερμανού

Είναι έτοιμη να "κατέβει" στη μεσημεριανή αρένα του Σαββατοκύριακου, εκεί που μέχρι τώρα ρυθμίζει το παιχνίδι η Ναταλία Γερμανού.

Η Κατερίνα Καραβάτου, αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, θα είναι το πρόσωπο που θα μας απασχολήσει τα τηλεοπτικά Σαββατοκύριακα της επόμενης σεζόν. Μάλιστα, το «παιχνίδι» στην σκακιέρα θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η παρουσιάστρια φαίνεται πως θα βρεθεί απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού.

Κατερίνα Καραβάτου

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Star, η Κατερίνα Καραβάτου έγινε το μήλον της Έριδος μεταξύ των καναλιών. Στη «μάχη» αυτή, φαίνεται να κερδίζει έδαφος το Mega. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό και αν δεν συμβεί κάποια σημαντική ανατροπή, αναμένεται το επόμενο διάστημα να ενταχθεί στο δυναμικό του.

Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από αρκετά χρόνια, είναι έτοιμη να αλλάξει ζώνη και ημέρες προβολής. Η ίδια επιθυμεί να ετοιμάσει και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές μια φρέσκια πρόταση. Η μετακίνησή της αυτή, -εάν και όταν γίνει- προφανώς, θα αλλάξει σημαντικά τον τηλεοπτικό χάρτη του Σαββατοκύριακου και τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen, πρόκειται να πάρουν φωτιά την επόμενη σεζόν.