Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ

ΕΡΤ

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή.

Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην ΕΡΤ, όπου και θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρότζεκτ, το οποίο είναι βασισμένο στη βρετανική παραγωγή του BBC “A Question of Sport”.

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα ότι θα “μετακομίσει” από τον ΑΝΤ1 στην ΕΡΤ και θα αναλάβει την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ωστόσο, τίποτα δεν ήταν επίσημο. Σήμερα όμως, ο Γιώργος Λέντζας, μιλώντας στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο επιβεβαίωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την ΕΡΤ.

«Από όλες τις προτάσεις που μου έγιναν φέτος, μου φάνηκε η πιο δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Χαίρομαι με τα βήματα εκσυγχρονισμού που κάνει η ΕΡΤ, με τη φρεσκάδα στο περιεχόμενο και τα πρόσωπα, και χαίρομαι που είδαν σε μένα έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς αλλά και έναν άνθρωπο που μπορεί να αποτελέσει κομμάτι αυτής της προσπάθειας.

Γιώργος Λέντζας

Το κόνσεπτ για το οποίο συμφωνήσαμε είναι φορμάτ του BBC που είχα παρακολουθήσει κατά το παρελθόν στην Αγγλία. Κι αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος να δεχτώ αυτή την πρόταση της ΕΡΤ», είπε ο Γιώργος Λέντζας.