Ευτυχείτε Κατερίνα Καινούργιου! Η τηλεθέαση της σεζόν σε εντυπωσιακή άνοδο

Κατερίνα Καινούργιου

Το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε τη σεζόν με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή άνοδο 25%.

Φινάλε για τη σεζόν με πολλές εκπλήξεις, αγαπημένους καλεσμένους και κλίμα χαράς και συγκίνησης, κάνει σήμερα η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, σημειώνοντας σταθερά δυναμική άνοδο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κέρδισε πολλές φορές την πρωτιά ανάμεσα στα πρωινά προγράμματα, όπως χθες 2 Ιουλίου που η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 23,2% στο δυναμικό κοινό 18-54 (17,2% Στη Φωλιά των Κου Κου / Star και 13,1% Πρω1νό / ΑΝΤ1) και μέσο όρο 29,3% στις Γυναίκες 25-54 (17,8 Στη Φωλιά των Κου Κου/ Star και 14,5% Πρω1νό / ΑΝΤ1).

Σε μια χρονιά με μεγάλο ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, η εκπομπή «Ευτυχείτε» είναι το μόνο πρωινό καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο, σε αντίθεση με το σύνολο του ανταγωνισμού που κατέγραψε πτώση.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN, σε σύγκριση με την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, φέτος σημείωσε σημαντική αύξηση της τάξεως του 24,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφοντας μέσο όρο απόδοσης 14,3%.

Στις Γυναίκες 25-54, η αύξηση ήταν ακόμα μεγαλύτερη (+25,5% σε σχέση με την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019) καταγράφοντας μέσο όρο απόδοσης 15,8%.

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις και εξομολογήσεις των πρωταγωνιστών της μικρής οθόνης, ρεπορτάζ και θέματα που «αγκαλιάζουν» όλο το φάσμα των γυναικείων ενδιαφερόντων (μόδα, ομορφιά, μαγειρική, αστρολογία, σχέσεις κ.α.), το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου κλείνει μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά στο OPEN, έχοντας γίνει το αγαπημένο πρωινό ραντεβού των τηλεθεατών και ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά, ανανεωμένο και πάντα ανατρεπτικό, τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!