Εύκολα τσιμπήματα στην τηλεθέαση από τις «Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες

Πως τα πήγαν Έκτορας Μποτρίνι και Bachelor απέναντι στις "Άγριες Μέλισσες";

Την πρώτη ευθεία μάχη με τις «Άγριες Μέλισσες» είχε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος αλλά και ο Έκτορας Μποτρίνι που επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα με τον «Εφιάλτης στην κουζίνα». Βέβαια, στο ίδιο πεδίο βρέθηκε και ο Ανδρέας Γεωργίου με τις «8 Λέξεις».

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, η συγκεκριμένη μέρα αποδείχθηκε… εύκολη υπόθεση για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» καθώς κατόρθωσε να αποσπάσει το μεγαλύτερο μερίδιο της τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, οι «Άγριες Μέλισσες» απέσπασαν ποσοστό τηλεθέασης 29,2% στο δυναμικό κοινό και 28,1% στο σύνολο του κοινού.

Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα προγράμματα σημείωσαν τα παρακάτω ποσοστά:

Δυναμικό κοινό:

Εφιάλτης στην κουζίνα – 16,5%

The Bachelor – 14.2%

8 Λέξεις – 10.6%

Σύνολο κοινό:

8 Λέξεις – 18,4%

Εφιάλτης στην κουζίνα – 13.5%

The Bachelor – 11,7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.