Δριμύ “κατηγορώ” κατά μετόχων του MEGA από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Επί σειρά ετών υπήρξε στην ηγετική πυραμίδα του MEGA. Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό 23 χρόνια και σχεδόν τα μισά από αυτά ως Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού.

Για όσα γίνονται στον τηλεοπτικό σταθμό λοιπόν που ήταν για χρόνια το «σπίτι» του μίλησε σήμερα μέσα από την εκπομπή του  «Ρομπέν των θαλασσών» στο aixmiradio.

Ο πρώην «ισχυρός άνθρωπος» του σταθμού, ο «κυρίαρχος του MEGA» όπως χαρακτηριζόταν, ξεκίνησε λέγοντας ότι “το MEGA μετά από 27 χρόνια έριξε «μαύρο» στην ενημέρωση. Στην ενημέρωση στην οποία κυριάρχησε. Κυριάρχησε με τα δελτία ειδήσεων, με τα κεντρικά του δελτία, που πολλές βραδιές έφταναν τα προηγούμενα χρόνια να σημειώνουν τηλεθεάσεις 27, 28, 29%, ποσοστά που αντιστοιχούσαν σε 1.200.000 έλληνες. Το MEGA που κυριάρχησε επίσης με τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων. Ξέρετε ότι κάθε μεσημέρι πάνω από μισό εκατομμύριο έλληνες παρακολουθούσαν στις 2 το μεσημέρι τα νέα από το MEGA;”.

Ωστόσο στην εκπομπή του ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος άσκησε δριμύ κατηγορώ στους μετόχους του MEGA και ιδιαίτερα στον Φώτη Μπόμπολα, υποστηρίζοντας ότι…