Dr Oz: Και το όνομα της Σοφίας Αλιμπέρτη στο τραπέζι των συζητήσεων

Σοφία Αλιμπέρτη

Ποιοι έχουν συζητήσει για το Dr Oz και πότε ενδέχεται να βγει στον αέρα;

Το Dr Oz, η εκπομπή ιατρικού και κοινωνικού περιεχομένου που ξεκίνησε στο εξωτερικό το 2009, προετοιμάζεται από την Barking Well για τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει για την ώρα το αν και το πότε θα αποφασίσει το κανάλι να την εντάξει στο πρόγραμμά του, καθώς, από τη μία επιθυμεί να είναι μια πολύ δυνατή και καθ’ όλα έτοιμη τηλεοπτική πρόταση και από την άλλη υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο των εκλογών που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το γρηγορότερο που θα μπορούσε να φτάσει ο Dr Oz στις οθόνες μας είναι ο ερχόμενος Μάρτιος.

Στο μεταξύ, ο χορός της ονοματολογίας καλά κρατεί. Μετά από την Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά και τον Κωσνταντίνο Δέδε, ο οποίος όπως σας αποκαλύψαμε στο zappIT έκανε ένα επιτυχημένο δοκιμαστικό την προηγούμενη εβδομάδα, ως πρόταση στο τραπέζι έπεσε ένα όνομα έκπληξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η εταιρεία παραγωγής έχει προτείνει στο κανάλι την Σοφία Αλιμπέρτη, δίχως ωστόσο, να έχουν προχωρήσει μέχρι αυτή τη στιγμή σε κάποιου είδους συζητήσεις. Αναμφισβήτητα, αν αυτή η ιδέα προχωρήσει θα πρόκειται για μια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος πρόταση, καθώς η Σοφία Αλιμπέρτη απέχει από την τηλεόραση εδώ και αρκετά χρόνια.