Δούκισσα Νομικού: Από το τριετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 στην πρόωρη ολοκλήρωση της συνεργασίας

Δούκισσα Νομικού

Βελούδινο διαζύγιο για την Δούκισσα Νομικού και τον ΑΝΤ1.

Λίγους μήνες μετά την επιστροφή της στον ΑΝΤ1, η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από τον σταθμό. Τα όσα συνέβησαν στο Πρωινό, δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα, ήταν καθοριστικά για την πρόωρη ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας.

Ακολούθησε μια περίοδος όπου οι δύο πλευρές άφησαν να καταλαγιάσει ο θόρυβος, ώστε να δουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στη συνεργασία τους. Στη συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού και ο ΑΝΤ1 είχαν κάποιες κουβέντες για ενδεχόμενα πρότζεκτ που θα μπορούσε να αναλάβει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Δούκισσα επιθυμούσε το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα να είναι σε κάτι βραδινό με χαρακτηριστικά λαμπερού show. Εξάλλου, αυτό είναι κάτι που της έχει ταιριάξει πολύ και στο παρελθόν. Στον ΑΝΤ1, όμως, δεν υπάρχει προοπτική για τέτοιου είδους παραγωγή μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Η αντιπρόταση που έγινε είχε να κάνει με ψυχαγωγικό μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο, κάτι που απέχει πολύ από τις επιθυμίες της Δούκισσας. Έτσι, σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, σε πολύ καλό κλίμα οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους πρόωρα.

Η παρουσιάστρια, όπως μαθαίνουμε, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, με την οικογένειά της και τις υπόλοιπες δραστηριότητές της και τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα δεν είναι στις προθέσεις της οποιαδήποτε ασχολία με την τηλεόραση.