Dot: Πώς από τη Νάντια Μπουλέ φτάσαμε στη Νάντια Κοντογεώργη – Η νέα εκπομπή στο Star

DOT

Όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του Dot.

Το νέο Dot, παραγωγής Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου, ετοιμάζεται για το Star -αναμένονται οι υπογραφές- και οι ανανεώσεις θα είναι πολλές, αρχή γενομένης από τους παρουσιαστές.

Ενώ, λοιπόν, γνωρίζαμε ότι μένει η Νάντια Μπουλέ και φεύγει ο Μίνως Θεοχάρης, τελικά θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Ο Μίνως μένει και μια άλλη Νάντια έρχεται, η Νάντια Κοντογεώργη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όταν γινόντουσαν οι πρώτες συζητήσεις το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΪ, το κανάλι είχε ζητήσει να γίνει μερική ανανέωση στα πρόσωπα. Τότε είχε αποφασιστεί να παραμείνει η Νάντια Μπουλέ και να έρθει νέος παρτενέρ. Μάλιστα, είχε ακουστεί και η πρόταση να έρθει η Ελίνα Παπίλα και να δμιουργηθεί γυναικείο δίδυμο. Στην πορεία, όταν το πρότζεκτ έφυγε από τον ΣΚΑΪ, ανατράπηκαν όλα.

Πώς θα είναι το νέο Dot;

Το Dot, λοιπόν, επιστρέφει και κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει και τον ίδιο τίτλο. Η εκπομπή θα ενταχθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, σε ώρα που θα αποφασίσει το Star, ίσως και την ίδια ώρα, γύρω στη μία.

Η πρώτη και η μοναδική επιλογή παρουσιαστών που έγινε για το Star ήταν η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης. Με το σκεπτικό ότι πέρα από το Κάτω Παρτάλι δεν τους είχαμε δει κάπου αλλού μαζί, θεωρήθηκε ενδιαφέρουσα πρόταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, έγινε ένας πιλότος, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό, τα δύο πρόσωπα είχαν τρομερή χημεία και μάλιστα έδωσαν άλλον αέρα στο project. Στη νέα εκπομπή οι παρουσιαστές μαθαίνουμε πως θα συμμετέχουν και στις διάφορες ενότητες, εκτός από το να τις παρουσιάζουν. Τη δική της στήλη θα έχει η Ράνια Θρασκιά ενώ αναζητείται ο μάγειρας.

Το Dot, αν όλα πάνε καλά, θα βγει στον αέρα το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.