Διπλή συνεργασία με MEGA και ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν;

Σμαράγδα Καρύδη

Παράλληλη υπογραφή σε MEGA και ΣΚΑΪ σε "απέναντι" προγράμματα!

Μια είδηση «βόμβα» φαίνεται πως αναμένεται να σκάσει σε λίγες μέρες μιας και στο MEGA θα συμπράξει γνωστή εταιρεία παραγωγής που ήδη, τα τελευταία χρόνια, συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

«Συνεργασία MEGA με την Acun Medya; Μετά από τέσσερα χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ και ενώ ξεκινά η πέμπτη σεζόν της συνεργασίας τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Acun Medya μπαίνει τώρα και στο MEGA, αναλαμβάνοντας την παραγωγή του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού με τη Σμαράγδα Καρύδη» σημεινώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της Real life.

Το ελληνικό φορμάτ του «Ένα εκατομμύριο γεν», το οποίο προορίζεται για τη ζώνη lead – in πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ανήκει στον διευθύνοντα σύμβουλο της Acun Medya Greece, Άγγελο Χριστόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή του νέου πρότζεκτ, κατά πάσα πιθανότητα μέσω της εταιρείας.

Αν επιβεβαιωθεί η συνεργασία με το MEGA, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, τότε το ελληνικό παράρτημα της τούρκικης εταιρείας παραγωγής θα «υπογράφει» για πρώτη φορά δύο εκπομπές (το τηλεπαιχνίδι στο MEGA και το «My Style Rocks») σε αντίπαλα κανάλια που θα παίζουν «απέναντι»