Δίδυμο – έκπληξη οι αντικαταστάτες της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

Ποιοι παίρνουν την θέση που άφησε η Ιωάννα Μαλέσκου;

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το ΚΡΗΤΗ TV και ετοιμάζει το πανελλαδικό της ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ. Την ίδια ώρα όμως, η εκπομπή Καλό Μεσημέρι βρήκε τους νέους της παρουσιαστές. Ένα δίδυμο – έκπληξη… Πρόκειται για την Χριστιάννα Σκούρα γνωστή σε όλους μας από τη συμμετοχή της στο GNTM και τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του ΚΡΗΤΗ TV Λευτέρη Κουμαντάκη.

Η ανακοίνωση του ΚΡΗΤΗ TV αναφέρει:

Η εκπομπή ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ συνεχίζεται και εφέτος (για 23η  χρονιά) με νέους παρουσιαστές.
Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ευθύνη και επενδύουμε σε νέα πρόσωπα που έχουν τις δυνατότητες, την καλλιέργεια και μόρφωση αλλά και  την αποδοχή του κοινού μας.
Νέοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι είναι οι:
– Λευτέρης Κουμαντάκης, Δημοσιογράφος, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπ. Ιωαννίνων
– Χριστιάννα Σκούρα, Φοιτ. Μεσογειακού Πανεπιστημίου,  Μοντέλο,  πρ. παίκτρια του GNTM
Μαζί τους και μια ομάδα συνεργατών που όλοι μαζί θα προσπαθήσουν  για  το καλύτερο αποτέλεσμα  που θα συνάδει με τα ενδιαφέροντα, τις  συνήθειες και την κουλτούρα του Κρητικού κοινού.  Συνεχίζουμε με νέα εντυπωσιακή ομάδα που θα κερδίσει και εφέτος τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με όσα γράφει η ιστοσελίδα neakriti.gr, ο Λευτέρης Κουμαντάκης είναι η εσωτερική μεταγραφή έκπληξη, καθώς έχει υπάρξει για χρόνια μάχιμος δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV, με «χιλιόμετρα» στο ρεπορτάζ, στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων αλλά και στο τιμόνι της καθημερινής δημοσιογραφικής εκπομπής «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ».

Η Χριστιάννα Σκούρα είναι ένα πρόσωπο ευρέως γνωστό. Ξεκίνησε την τηλεοπτική της παρουσία στο GNTM και μέσα σε ένα τόσο απαιτητικό τηλεοπτικό περιβάλλον, κατάφερε να ξεχωρίσει. Ξεκίνησε τη συνεργασία της με το ΚΡΗΤΗ TV την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν με την εκπομπή Fashion.

Οι δύο τους ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζοντας θέματα, νέες στήλες και οργανώνοντας την ομάδα που θα τους πλαισιώνει.