Big Brother: Χλιαρή τηλεθέαση στην πρεμιέρα

Big Brother

Αναλυτικά η τηλεθέαση για το Big Brother που έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

Το Big Brother επέστρεψε ανανεωμένο στις οθόνες μας και για τους επόμενους μήνες θα παρακολουθούμε την ζωή των 14 παικτών που μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού το βράδυ της Κυριακής. Στο σπίτι του ΣΚΑΪ, όμως, μπήκε κάπως… χαλαρά η τηλεθέαση στην prime time, καθώς το reality εγκλεισμού δεν θα λέγαμε ότι τρέλανε και τα μηχανάκια της Nielsen.

Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση του Big Brother κινήθηκε στο δυναμικό κοινό στο 24,4%, ενώ στο σύνολο κοινού δεν ξεπέρασε το 22,4%. Το υψηλότερο τέταρτο για το πρόγραμμα δεν ξεπέρασε το 29,7%.

Να σημειώσουμε πως η αντίστοιχη περσινή πρεμιέρα του reality είχε σημειώσει τηλεθέαση 29,8% στο δυναμικό κοινό και 27,8% στο γενικό. Αναμένουμε, ωστόσο, να δούμε την εξέλιξη του στους πίνακες μετρήσεων, καθώς είναι πρόωρο για να βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.