Αταίριαστοι… η τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη

τηλεθέαση

Σε ποια θέση βρέθηκαν Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, Δανάη Μπάρκα, Κατερίνα Καραβάτου, Ελεονώρα Μελέτη και Ιωάννα Μαλέσκου; Αναλυτικά η τηλεθέαση...

Οι θέσεις στην τηλεοπτική σκακιέρα άλλαξαν στην πρωινή ζώνη της Πέμπτης. Η τηλεθέαση έχει τους δικούς της κανόνες και εν προκειμένω είναι και απρόβλεπτοι.

Αυτή τη φορά ήταν οι Αταίριαστοι και οι Αλήθειες με τη Ζήνα που κέρδισαν τις πρώτες θέσεις στο δυναμικό κοινό, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την Ιωάννα Μαλέσκου να ακολουθούν κατά πόδας. Κατερίνα Καινούργιου και Κου Κου σχεδόν ισοφάρισαν, ενώ η Φαίη Σκορδά και η Δανάη Μπάρκα έδωσαν τη δική τους μάχη για την επικράτηση.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Αταίριαστοι – 18,3%
Αλήθειες με τη Ζήνα – 14,3%
Ώρα για φαγητό – 12,7%
Love It – 12%
Ευτυχείτε – 11,9%
Στη φωλιά των Κου Κου – 11,8%
Πάμε Δανάη – 10,8%
Το Πρωινό – 10,5%
Ώρα για Μελέτη – 8,2%
Ενημέρωση 10:00-12:00 – 2,5%

Απόλυτα προβλέψιμη, χωρίς καμία έκπληξη η τηλεθέαση στο σύνολο. Για ακόμα μια μέρα οι Αταίριαστοι και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κράτησαν τις πρώτες θέσεις.

ΓΕΝΙΚΟ

Αταίριαστοι – 30,8%
Ώρα για φαγητό – 17,4%
Αλήθειες με τη Ζήνα – 16,1%
Το Πρωινό – 11,5%
Ευτυχείτε – 11,2%
Ώρα για Μελέτη – 10,4%
Love It – 9,4%
Στη φωλιά των Κου Κου – 9,1%
Πάμε Δανάη – 7,1%
Ενημέρωση 10:00-12:00 – 6,2%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.