ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά

«Η επιθυμία της… χαρά μας»! Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν τα στελέχη του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά, γνωρίζοντας βέβαια πως η πρόταση που θα της κάνουν θα ευχαριστήσει όχι μόνο την ίδια, αλλά και αυτούς.

 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η παρουσιάστρια θα παίξει στην καινούργια σειρά «Καλές δουλειές» που ετοιμάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου σε σενάριο της Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία της Ρέινα Εσκενάζυ με πρωταγωνιστές τους Πέτρο Φιλιππίδη και Φαίη Ξυλά. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φιλιππίδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και αναφέρθηκε στην καινούργια κωμική σειρά. Τότε η Σκορδά… αυτοπροτάθηκε λέγοντας ότι «και εγώ θα ‘ρθω. Θα πάω μόνη μου», ενώ γελώντας αποκάλυψε και ότι «τόσα χρόνια ο Μπούτος, του το ‘λεγα. Δεν με νοιάζει που είναι ξανά μαζί, εγώ θα τα πω. Ένα πράγμα του κρατώ. Δεν με έβαλε σε μία σειρά να κάνω ένα guest», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, επίσης γελώντας, είχε προσθέσει πως «για αυτό φύγαμε από το MEGA! Επειδή δεν είχε βάλει ο Μπούτος τη Σκορδά να κάνει ένα πέρασμα από μια σειρά Κι αν δεν σε βάλει κι ο Λάτσιος θα φύγουμε κι από τον ΑΝΤ1».

Όπως φαίνεται λοιπόν η επιθυμία της αυτή θα γίνει πράξη δια χειρός Ρένας Ρίγγα, αφού η καταξιωμένη σεναριογράφος έγραψε έναν μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στη Φαίη Σκορδά, με τον οποίο όμως, θα κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός και στην τηλεόραση, αφού έχει παίξει ήδη στον κινηματογράφο στην ταινία «Λάρισα εμπιστευτικό», του Στράτου Μαρκίδη, όπου υποδυόταν τον εαυτό της. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το ίδιο θα κάνει και στη σειρά, αφού θα είναι η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής, στην οποία θα συνδεθούν με τις φυλακές όπου θα μαγειρέψει η φυλακισμένη ηρωίδα που υποδύεται η Φαίη Ξυλά. Δεν αποκλείεται πάντως ο ρόλος να… μεγαλώσει και η Σκορδά να κάνει περισσότερα από το να πασάρει απλά τη σύνδεση με τις φυλακές, αλλά αυτό θα αποφασιστεί όταν γίνει η συνάντηση μαζί της για να της κάνουν κι επίσημα την πρόταση να παίξει.

Πάντως, τα γυρίσματα της καινούργιας σειράς προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, καθώς είναι προγραμματισμένο οι «Καλές δουλειές» να βγουν στον αέρα τον Μάρτιο, ενώ σε αυτήν, εκτός από τους Πέτρο Φιλιππίδη, Φαίη Ξυλά, Αμαλία Νίνου και τη μικρή Αιμιλία Δρίβα που υποδύονται τους βασικούς ήρωες, έως τώρα έχουν κάνει γυρίσματα οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης Χρήστος Σπανός και Πόπη Χριστοδούλου, ενώ είναι προγραμματισμένο σε ρόλους guest να εμφανιστούν και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί, αλλά και η Φαίη Σκορδά, βεβαίως βεβαίως, αφού ο ΑΝΤ1 θα της δώσει την ευκαιρία να κάνει το… απωθημένο της πράξη!

Γρηγόρης Μελάς