ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ! Ποιό το μέλλον του Ομίλου ΛΥΜΠΕΡΗ. Έλενα Λυμπέρη: «Αυτές οι ημέρες είναι ίδιες με τότε που πέθαινε η μάνα μου»

Ακόμα ένας μεγάλος εκδοτικός Όμιλος με αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα...

Την Τρίτη είναι η μεγάλη ημέρα για έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς Ομίλους της χώρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντώνης Λυμπέρης περιμένει την έγκριση ενός μεγάλου δανείου, το οποίο αναμένεται να δώσει βαθιά οικονομική ανάσα στα μέσα του Ομίλου.  Αν αυτό γίνει, τότε επίκειται μετακόμιση σε νέα -όχι τόσο πολυτελή γραφεία- και ίσως παραχώρηση κάποιων τίτλων.

Αν δεν εγκριθεί, αυτό θα σημαίνει άμεση πώληση αρκετών τίτλων, πιθανότατα στον Όμιλο Φιλιππόπουλου ή στη ΔΑΦΝΗ.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες όπως, όμως, και η παραπληροφόρηση. Σε πολλά δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσε απο το πρωί η φήμη ότι έκλεισε ήδη ο Όμιλος, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική. Υπάρχουν κάποιες ελπίδες, αν και αρκετοί αναφέρουν πως είναι μηδαμινές. Ας ελπίσουμε, όμως, για το καλό των ΜΜΕ και πολλων εργαζομένων ότι τα περιοδικά, αλλά και όλα τα μέσα του συγκεκριμένου Ομίλου θα καταφέρουν να επιβιώσουν.

Οι δημοσιογράφοι του Ομίλου θα ενημερωθούν την επόμενη εβδομάδα. Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι στον Όμιλο ανήκουν τα HELLO, VOGUE, ΕΓΩ, GLAMOUR,LIFESTYLE, STATUS, LUCKY, PREVENTION, 7ΜΕΡΕΣ TV, ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ, MEN's health, FOCUS, GEO, 4 ΤΡΟΧΟΙ, 2 ΤΡΟΧΟΙ και άλλα, όπως φυσικά και οι «VFM», «BEST radio».

Πάντως, χθες το βράδυ η σύζυγος του εκδότη, Έλενα Μακρή Λυμπέρη, έγραψε στο twitter κάτι που φαίνεται ότι προεξοφλεί το τέλος…:

 

Σήμερα το απόγευμα, η σύζυγος του εκδότη ανέβασε στο twitter ένα μήνυμα προς φίλους, που ήθελαν να μάθουν πως είναι, καθησυχάζοντάς τους ότι είναι μια χαρά.

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!