ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μυστικό γεύμα:Τι ζήτησε από 4 δημοσιογράφους εφημερίδων ο Γερμανός του ΑΝΤ1

Διαβάστε για την επιχείρηση: "Εξωραϊσμός προφίλ".

Μυστικών δείπνων συνέχεια…. Για την ακρίβεια γεύματος που στόχο είχε τον εξωραϊσμό του προφίλ του νέου γενικού διευθυντή τηλεόρασης και CCO (Chief Operating Officer)  του ANT1 Alexander Holland.

H πρόσκληση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας από τις δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1 με παραλήπτες τέσσερις δημοσιογράφους Κυριακάτικων φύλλων που ασχολούνται με τα media και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Τόπος συνάντησης το εστιατόριο «Πρυτανείον» στο Golden Ηall  και αντικείμενο – εκτός από μια πρώτη γνωριμία του Γερμανού τεχνοκράτη με τους δημοσιογράφους- η στρατηγική  που θα εφαρμόσει ο  ΑΝΤ1 στην ελληνική αγορά τους επόμενους μήνες.

Για το γεύμα είχαν φροντίσει η άνθρωποι της επικονωνίας και των δημοσίων σχέσεων του σταθμού.Η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Κώστας Τσολάκης,δηλαδή.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Alexander Holland απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα των επικείμενων απόλυσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου κάνοντας λόγο για εξορθολογισμό των εξόδων που θα προκύψουν από νέες περικοπές σε bughet εκπομπών και λειτουργικά έξοδα. Ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ΑΝΤ1 επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις περί κόντρας του με τον Γιώργο Λεβέντη εξηγώντας πως η αποχώρηση του  από την ηγετική ομάδα του καναλιού του Αμαρουσίου έγινε με δική του πρωτοβουλία και  απολύτως ομαλά.

Για το δελτίο ειδήσεων επανέλαβε αυτό που διαρρέει και το κανάλι προς τα έξω, ότι δηλαδή θέλει το χρόνο του, ενώ απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του για το πως θα διαμορφωθεί ο κορμός του προγράμματος της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου λέγοντας πως πρωταρχικός στόχος του ΑΝΤ1 είναι η αύξηση των εσόδων του παρά την πρωτοφανή κρίση στη διαφημιστική δαπάνη.   

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Alexander Holland τελικά δεν έκανε νύξη για το θέμα Λεβέντη, προς έκπληξη των συνδαιτημόνων. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δεν προσκλήθηκαν επιλεκτικά και ότι ο Γερμανός, στο άμεσο μέλλον, θα συναντηθεί και με άλλους εκπροσώπους ελληνικών μέσων ενημέρωσης.