ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μαριλένα Κατσίμη: «Δεν μας κάλεσε ο κύριος Λιάτσος, ενημέρωσε τον αρχισυντάκτη μας ότι…κοβόμαστε! Μας τιμωρεί με…το πόδι ψηλά»;

Η δημοσιογράφος που...κόπηκε από τον αέρα της ΝΕΤ, εξαιτίας των σχολιών στο θέμα "Guardian-Δένδια" μιλάει στο ZAPPIT για την απόφαση

H συμπαρουσιάστρια του Κώστα Αρβανίτη, Μαριλένα Κατσίμη, μίλησε αποκλειστικά στο ΖAPPIT, λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΝΕΤ, να απομακρύνει προσωρινώς τους παρουσιαστές!

Μετά την αρχική αντίδραση του Κώστα Αρβανίτη, δείτε τι λέει και η Μαριλένα Κατσίμη για την υπερβολική απόφαση…

«Ψάχνανε μια αφορμή για να το κάνουν αυτό… Δε νομίζω ότι είπαμε κάτι κακό. Δεν ζητήσαμε το κεφάλι του Δένδια. Ήταν μια κουβέντα χαλαρή, όπως είναι το στιλ της εκπομπήα μας. Δεν στοχοποίησαμε τον Δένδια σε καμία περίπτωση. Άλλωστε έχουμε όλα τα στοιχεία για το συγκεκριμένο θέμα…»

Ο Αιμίλιος Λιάτσος κάλεσε τον αρχισυντάκτη μας, όχι εμάς τους δύο προσωπικά και τον ενημέρωσε να μας μεταφέρει ότι κοβόμαστε και οι δύο! 

-«Η απόφαση όμως ενημερωθήκαμε πως είναι προσωρινή» 

– «Τι πάει να πει προσωρινή ; Μας τιμωρεί με το πόδι ψηλά δηλαδή ; Δεν είμασταν επικριτικοί. Απαγορεύεται αυτο το θέμα να σχολιαστεί ; Ούτε μας κάλεσε καν να το συζητήσουμε…»

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!