ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ από το… γλέντι του Λαζόπουλου!

Πέρασαν αυτοί καλά και από σήμερα το βράδυ, αναμένεται και οι τηλεθεατές να περάσουν καλύτερα!

Απόψε, στις 21:00, κάνει πρεμιέρα στον ALPHA το «Δια ταύτα», η νέα κωμική σειρά που έχει επιμεληθεί ο Λάκης Λαζόπουλος και ο οποίος μάλιστα έχει γράψει τα 6 από τα 12 αυτοτελή επεισόδια

 Το δελτίο Τύπου αναφέρει ότι «Η αίθουσα των δικαστηρίων δίνει τελευταία άφθονη τροφή στην καυτή πολιτική ειδησεογραφία. Κάπου εκεί βρήκε έμπνευση κι ο Λάκης Λαζόπουλος για την πολυαναμενόνη επιστροφή του στην τηλεόραση.

Μόνο που στην αίθουσα του δικού του δικαστηρίου, και με το χέρι στο Ευαγγέλιο, θα σκάσει άφθονο το γέλιο. Εξωσυζυγικά περπατήματα και εξωπραγματικά μπερδέματα. Κομμωτριούλες στα μαχαίρια (ή στα ψαλίδια) και μεγαλοκυρίες που αποδείχτηκαν πολύ «μικρές».

Ανίεροι ιερείς και ευυπόληπτοι πολίτες που είναι (και) μανιακοί δολοφόνοι. Εκπρόσωποι του νόμου, μα και του υπονόμου. Ερωτοχτυπημένοι αντιεξουσιαστές και ορκισμένοι εθνικιστές. Γνώριμες φιγούρες από τους θρυλικούς «Μήτσους», αλλά και ολοκαίνουριες, απερίγραπτες περσόνες στέκονται ενώπιον της τηλεοπτικής έδρας και καταθέτουν, χωρίς φόβο αλλά με ασυγκράτητο πάθος, όσα γνωρίζουν για το “Δια ταύτα”».

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε με αφορμή την καινούργια σειρά, ο Λαζόπουλος είχε πει μεταξύ άλλων πως είχε ευχαριστηθεί πολύ την περίοδο γυρισμάτων του «Δια ταύτα», κάτι που αποδεικνύεται και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύω παρακάτω και είναι από το… γλέντι που στήθηκε μετά το πέρας των γυρισμάτων.

Όπως βλέπετε όλοι οι συντελεστές, αλλά και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν ως guest στο τελευταίο γύρισμα το γλέντησαν κανονικά, όντας ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα που θα ξεκινήσουμε να παρακολουθούμε από απόψε το βράδυ.

Να σημειώσω δε ότι το αποψινό επεισόδιο, το πρώτο δηλαδή που θα προβληθεί από τον ALPHA, είναι το τελευταίο που γυρίστηκε. Γι’ αυτό το λόγο, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, παρόντες στο γλέντι ήταν οι Γιάννης Μπέζος Μπέσυ Μάλφα, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Γεωργιάδου, και Νικόλας Μακρής που παίζουν σε αυτό το επεισόδιο.

Σε όλα τα επεισόδια παίζουν οι Κώστας Κόκλας (Πρόεδρος), Σοφία Μουτίδου (Αντιπρόεδρος), Κώστας Κορωναίος (Εισαγγελέας), Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου (Αντιπρόεδρος Β’), Σοφία Μανωλάκου (Γραμματέας), Σόλων Τσούνης (Αστυνόμος Α’) και Νίκος Απέργης (Αστυνόμος Β’).

Το αποψινό «Δια ταύτα» έχει τίτλο «Πίσω έχει η χήρα την ουρά!» και στο οποίο η χήρα Μήτση συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω με τον εραστή της, όταν η γυναίκα του, τους πιάνει στα πράσα. Μάταια ισχυρίζεται στον ανακριτή Φευγουλέα ότι με τον Συνταγματάρχη απλώς αναβίωναν ένα πλατωνικό συμπόσιο ξαπλωτοί, τηρουμένων όλων των τύπων και των αποστάσεων.

Η μοιχεία όμως είναι μόνο το ορεκτικό, γιατί το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει έναν καλά μαγειρεμένο εκβιασμό. Η χήρα Μήτση ψύχραιμη, ως μάνα πάνω απ’ όλα, θα σερβίρει το καλύτερο επιδόρπιο, γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.



Η συνέχεια «Δια ταύτα», απόψε, στις 21:00, στον ALPHA και στην καινούργια κωμική σειρά που φέρει την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου και που αναμένεται να φέρει και γέλιο στους τηλεθεατές.

Γρηγόρης Μελάς