ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα φαβορί του «Your Face Sounds Familiar»

Στόχο ώστε ο δεύτερος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» να βγει στον αέρα την Κυριακή 9 Μαρτίου έχουν βάλει στον ΑΝΤ1.

 Για το λόγο αυτό και τα στελέχη του σταθμού βρίσκονται στις τελικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά το talent show με παρουσιάστρια και πάλι τη Μαρία Μπεκατώρου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές με τον Τάκη Ζαχαράτο και έως αύριο μάλιστα πρόκειται να πραγματοποιηθεί και συνάντησή του με στελέχη του σταθμού για να δουν αν θα συμφωνήσουν ώστε ο show man να καθίσει στην κριτική επιτροπή, μαζί με τους Κατερίνα Γκαγκάκη, Αλέξανδρο Ρήγα και Μπέσυ Μάλφα.
Ποιοι θα είναι αυτοί όμως, οι πέντε άντρες και οι πέντε γυναίκες που θα διαγωνιστούν προσπαθώντας να υποδυθούν διάσημους καλλιτέχνες της εγχώριας και διεθνούς σκηνής;

Επαφές έχουν γίνει με αρκετά πρόσωπα και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, πολύ κοντά στη συμφωνία και τα… φαβορί για να τους δούμε να μεταμφιέζονται, είναι οι Σοφία Βόσσου, Μπέτυ Μαγγίρα, Ελευθερία Ελευθερίου και Μαρία Ιακώβου από τις γυναίκες και για να κλείσουν στην πεντάδα των αντρών είναι οι Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης και Άρης Πλασκασοβίτης.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει να προβάλλεται και τρέιλερ που θα αναγγέλλει ότι το «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ παράλληλα τα στελέχη του ΑΝΤ1 θα οριστικοποιήσουν το ποιοι θα λάβουν μέρος σε αυτό.

Γρηγόρης Μελάς