ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ανατροπή στα σχέδια για Δρούζα και Λαμπίρη

Χθες, μάλλον η Χριστίνα Λαμπίρη θα έκανε από τις πιο δύσκολες εκπομπές.

 Όπως έγραψα αποκλειστικά μέσα από το Newsit, η διοίκηση του ΣΚΑΪ της ανακοίνωσε χθες το πρωί ότι η εκπομπή της στο τέλος του μήνα θα ρίξει τίτλους τέλους. Όπως της είπαν, από τις αρχές Μαρτίου τη θέση της στο πρόγραμμα του σταθμού θα έπαιρνε η Άννα Δρούζα με την εκπομπή της.

Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Excellent», πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία αποφασίστηκε να επιστρέψουν στο αρχικό τους σχέδιο. Πώς και γιατί έγινε αυτό;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, χθες το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο κανάλι του Φαλήρου συνάντηση των στελεχών του σταθμού με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Από τη μία ότι λοιπόν τα στελέχη σκέφτηκαν ότι με το να πάρει η Δρούζα τη θέση της Λαμπίρη στο πρόγραμμα η ζώνη θα είναι πολύ ενημερωτική αφού θα ξεκινά από το πρωί με τις εκπομπές «Πρώτη γραμμή», «Τώρα» και «Magazino» και θα συνεχίζει έως και την εκπομπή της Δρούζα, χωρίς «ανάσα» ψυχαγωγίας, κάτι που γίνεται με την εκπομπή της Λαμπίρη. Παράλληλα θα τους μείνει και μία… τρύπα στο πρόγραμμα που θα πρέπει να καλύψουν προς το απόγευμα, αφού η καθημερινή εκπομπή της Δρούζα δεν μπορεί να είναι μαραθώνιας διάρκειας. Από την άλλη, λαμβάνοντας υπόψη τους και ότι η Χριστίνα Λαμπίρη έχει συμβόλαιο το οποίο είναι έως τον Ιούνιο, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο αρχικό τους σχέδιο, αυτό που σας είχα αναφέρει όταν πρώτα μέσα από το Newsit ανάφερα ότι η Άννα Δρούζα «έκλεισε» με τον ΣΚΑΪ. Έτσι η καινούργια εκπομπή θα βγαίνει στον αέρα μετά την εκπομπή της Λαμπίρη, δηλαδή από τις 14:00 έως τις 16:40 που θα μεταδίδεται το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική. Βέβαια σκοπός τους είναι η Δρούζα να πηγαίνει έως τις 17:00, αλλά τους μένει να κάνουν κάποια… μαγειρέματα στο πρόγραμμά τους. Το θέμα πάντως είναι ότι η Χριστίνα Λαμπίρη, συνεχίζει κανονικά και θα δίνει σκυτάλη στην Άννα Δρούζα.

Τουλάχιστον με τα έως τώρα σχέδια των στελεχών του ΣΚΑΪ γιατί μπορεί και πάλι να υπάρξει καμία… ανατροπή, καθώς καθημερινά βλέπουν τις πτήσεις των εκπομπών στους πίνακες τηλεθέασης και τα πάντα εξαρτώνται από αυτές.

Γρηγόρης Μελάς