Απεργία σε Espresso, Athens News και FLASH

Τι ζητούν οι ενώσεις;

Τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ και ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH» από τις 16.00 της Δευτέρας, 3 Σεπτεμβρίου έως τις 16.00 της Τρίτης, 4 Σεπτεμβρίου 2012.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Οι Ενώσεις αντιμετωπίζουν την παράνομη, παρελκυστική και αντεργατική συμπεριφορά της ιδιοκτησίας των εφημερίδων « ESPRESSO » και « ATHENS NEWS », της ιστοσελίδας « espressonews . gr » και του ραδιοφωνικού σταθμού « FLASH », η οποία δεν καταβάλλει τις οφειλόμενες δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και την εξόφληση του επιδόματος αδείας των συναδέλφων .

Οι Ενώσεις ζητούν:

* την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων μας δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών τύπου και φωτορεπόρτερ.

Επίσης, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων καλούν όλους τους εργαζόμενους στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr», στον ραδιοφωνικό σταθμό « FLASH » και στον τηλεοπτικό σταθμό «SUNNY CHANNEL» σε συνέλευση αύριο Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) προκειμένου να συζητήσουμε για τις περαιτέρω δυναμικές κινητοποιήσεις μας.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ