ΑΝΤ1: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν;

Ο ΑΝΤ1 εγκαταλείπει το Μαρούσι και μετακομίζει ανατολικότερα, στα Σπάτα. Ποιοι μείνουν πίσω και ποιοι μαζεύουν ήδη τα πράγματά τους;

Οι οικονομικές συγκυρίες και η τηλεοπτική φτώχεια που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, φαίνεται ότι ανάγκασαν τους υπεύθυνους του καναλιού να πάρουν την απόφαση να εγκαταλείψουν τη …θρυλική διεύθυνση Κηφισίας 10-12 Μαρούσι και να μετακομίσουν στα «ΚΑΠΑ STUDIOS», στα Σπάτα.

Αν και οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες μέρες, όπως όλα δείχνουν, οι περισσότεροι αστέρες του σταθμού ψάχνουν ήδη το νέο τους γραφείο στα «ΚΑΠΑ STUDIOS». Στόχος της μετακόμισης είναι -τι άλλο;-τα λιγότερα έξοδα.

Ποιοι μετακομίζουν;

Η διεύθυνση προγράμματος και η διεύθυνση ειδήσεων με όλο το ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται εμπρός και πίσω από τις κάμερες θα μεταφερθεί στα Σπάτα. Οπότε όλες πλέον οι εκπομπές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές αλλά και τα δελτία ειδήσεων, πρόκειται να βγαίνουν από εκεί.

Ποιοι παραμένουν;

Στο Μαρούσι, καθώς φαίνεται θα μείνουν οι διοικητικές υπηρεσίες του καναλιού, τα γραφεία της οικογένειας Κυριακού, ο Γιάννης Λάτσιος και το νομικό τμήμα.

Διαβάστε όλες τις media ειδήσεις εδώ!