Αναβρασμός στα ριάλιτι και τα τάλεντ σόου της ελληνικής τηλεόρασης

ριάλιτι

Ποιους θα δούμε στην επιτροπή του νέου "Style me up";

Πολλά θα είναι τα προγράμματα που θα δώσουν μάχη τη νέα σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο. Από το «My Style Rocks» στο «Style me up» και από το «The Voice» στο «J2US» το τηλεοπτικό κοινό αναμένεται να έχει πολλές επιλογές ενώ και οι σταθμοί αυτό το διάστημα προσπαθούν να ενισχύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προτζεκτ τους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα, στον μεγαλύτερο αναβρασμό εν όψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς βρίσκεται το νέο εγχείρημα μόδας του OPEN καθώς πολλά ονόματα έχουν περάσει από δοκιμαστικό χωρίς προς ώρας να έχουν… πέσει οι απαραίτητες υπογραφές.

Για το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ, η επιτροπή που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη αποτελείται από την Έλενα Χριστοπούλου, τον Λάκη Γαβαλά και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Εκτός απρόοπτου φυσικά, καθώς, αν προκύψουν υποχρεώσεις των μελών κατά τις ημέρες των γυρισμάτων, θα δρομολογηθούν αντικαταστάσεις. Ένα όνομα που ακούγεται έντονα και που αγαπά ιδιαίτερα το κανάλι του Φαλήρου είναι αυτό του Χάρη Χριστόπουλου. Αν η αγάπη γίνει (επαγγελματικός) δεσμός θα φανεί εντός των ερχόμενων εβδομάδων,

Το αντίπαλο δέος του OPEN λέγεται «Style me up» και θα το παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου. Ήδη σίγουρη θεωρείται η συνεργασία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ συζητήσεις έχουν κάνει οι Βασίλης Ζούλιας, Περικλής Κονδυλάτος, Μπέτυ Μαγγίρα, Σπύρος Πώρος, Υβόννη Μπόσνιακ και Νατάσα Καλογρίδη.

Επιτροπές δίχως αλλαγές θα είναι αυτές των σόου. Στο «The Voice» στον ΣΚΑΪ τον Γιώργο Λιανό θα πλαισιώνουν οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Πάνος Μουζουράκης. Αλλά και στο J2US στο OPEN ισχύει το «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Γι’ αυτό ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να συνεχίσει να έχει δίπλα του τον Σταμάτη Φασουλή, την Βίκυ Σταυροπούλου, την Δέσποινα Βανδή και την Μαρία Μπακοδήμου.