Αναλαμβάνει την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star

Star

Η ανακοίνωση του Star για την έναρξη της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο.

Το Star συνεχίζει να ενισχύει το δημοσιογραφικό δυναμικό των ειδήσεων και ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη.

Ο Γιώργος Ευγενίδης γεννήθηκε το 1995, αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 2013 και ξεκίνησε τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες στο Βερολίνο ενώ έκανε ταυτόχρονα μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία στις Βρυξέλλες. Παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον απαιτητικό στίβο της δημοσιογραφίας και συνεργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης με sites και εφημερίδες. Το 2019 μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας ενημερωτικές εκπομπές, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του, κέρδισε τις εντυπώσεις και καταξιώθηκε. Ξεχώρισε για το καλά πληροφορημένο, έγκυρο και αποκλειστικό του ρεπορτάζ αλλά και το δυναμικό, καυστικό, και πάντα αντικειμενικό του, σχόλιο.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Γιώργος Ευγενίδης θα αναλάβει καθημερινά την παρουσίαση του Μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων του Star (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00), το κυβερνητικό ρεπορτάζ και – όταν η επικαιρότητα το απαιτεί – θα βρίσκεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ως σχολιαστής, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα.

Στόχος του ενημερωτικού τομέα του Star, που με τη Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση και την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού και την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, είναι να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, αναδεικνύοντας υπεύθυνα κάθε θέμα, που επηρεάζει την καθημερινότητά τους. Με σφαιρική, ψύχραιμη και αντικειμενική προσέγγιση της επικαιρότητας και με ενημέρωση, που βασίζεται σε έγκυρα ρεπορτάζ και αναλύσεις.

Η Διοίκηση του σταθμού εύχεται στον Γιώργο Ευγενίδη καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

STAR NEWS

Η ενημέρωση γίνεται εμπειρία