Αγρότης μόνος ψάχνει: «Κόβεται» λόγω του Big Brother;

Αγρότης μόνος ψάχνει

Μάλλον δεν χωρούν δύο παρόμοιας real life τυπολογίας προγράμματα στον ίδιο σταθμό.

Με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη είχε προγραμματιστεί να επανέλθει στις οθόνες μας το ριάλι από την τηλεόραση στου ΣΚΑΪ. Στην παρουσίαση του προγράμματός του για τη σεζόν το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε μάλιστα επίσημα ότι το ριάλιτι θα βγει στον αέρα στις αρχές της καινούργιας χρονιάς και ότι έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του.

Πριν από λίγες ημέρες όμως, ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Big Brother» και μάλιστα μετά από λίγο το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα ότι προχωρά άμεσα στην παραγωγή του ριάλιτι, ενώ ήδη προβάλλεται τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχών. Και ενώ τότε θεωρούσαν στο κανάλι του Φαλήρου πως «όλα καλά» με τα δύο παρόμοιας real life τυπολογίας προγράμματα τελικά αποδεικνύεται ότι καθυστερημένα είδαν πως πράγματι δεν χωρούν.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, αποφάσισαν να κόψουν τον «Αγρότη» και να… πουσάρουν τον «Μεγάλο Αδερφό».

Βέβαια, αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με τον «Big Brother» και προς το παρόν η παραγωγή του από καλά γνωρίζοντες φαντάζει δύσκολη, όταν μάλιστα αρκετοί έχουν αρνηθεί να συμμετέχουν σε αυτό. Ωστόσο προς το παρόν προχωρούν και, αν όλα εξελιχθούν όπως θέλουν στον ΣΚΑΪ τότε, ο «Αδερφός» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.

Πάντως, αν λάβουμε υπόψιν και το ότι δεν θα βγει και η σειρά «Room Service, πλιζ» τότε μαζί με τον «Αγρότη» γίνονται δύο τα προγράμματα που είχαν αναγγείλει από τον ΣΚΑΪ για αυτή τη σεζόν και τελικά δεν θα βγουν.