Υψηλή τηλεθέαση για το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Νίκος Ευαγγελάτος

To Μεγάλο Κανάλι πρωταγωνιστής στην ενημέρωση για τον κορονοϊό.

Μέσα από μία ακόμα εκπομπή Live News στο Mega, ο Νίκος Ευαγγελάτος ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευής τους τηλεθεατές για όλα όσα μας απασχολούν γύρω από τον κορονοϊό και ευρύτερα την επικαιρότητα.

Η ενημέρωση γύρω από κάθε νέα εξέλιξη για τον ιό COVID-19 που έπληξε και την Ελλάδα, οι απόψεις και οι ψύχραιμες αποτιμήσεις των ειδικών, τα δεδομένα σε διεθνές επίπεδο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, ψηλά στην ατζέντα του ενημερωτικού τομέα του MEGA.

Σε αυτή την προσπάθεια στην ενημέρωση του Mega, ο Νίκος Ευαγγελάτος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του θέματος που αφορά στο μέγιστο βαθμό την δεδομένη χρονική περίοδο τους πολίτες. Μια προσπάθεια την οποία το τηλεοπτικό κοινό αγκαλιάζει με θέρμη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, σε μια έντονα ανταγωνιστικά ζώνη το απόγευμα της Παρασκευής, το Live News κατόρθωσε να σημειώσει 10,4% στο γενικό και 12,3% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων