Ο γνωστός Nintendo insider NateTheHate ισχυρίζεται ότι η Nintendo ετοιμάζει remake του The Legend of Zelda: Ocarina of Time για το Switch 2. Σύμφωνα με όσα είπε στο podcast του, η κυκλοφορία αναμένεται στο δεύτερο μισό του 2026, κοντά στις γιορτές.
«Υπάρχει μια ακόμη επέτειος φέτος, αυτή του Legend of Zelda. Αυτό που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας σήμερα είναι ότι στο δεύτερο μισό του 2026, καθώς πλησιάζουμε τις γιορτές, θα λάβουμε ένα Ocarina of Time remake για το Switch 2.»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το Ocarina of Time κυκλοφόρησε το 1998 στο Nintendo 64 και θεωρείται ευρέως ένα από τα καλύτερα video games όλων των εποχών. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που παίρνει ειδική μεταχείριση: το 2011 κυκλοφόρησε η 3D έκδοση για Nintendo 3DS. Αυτό όμως θα ήταν το πρώτο console remake του τίτλου.
Remake ή remaster;
Το ερώτημα που μένει ανοιχτό είναι αν πρόκειται για πλήρες remake ή απλά HD remaster. Ο NateTheHate μιλάει ξεκάθαρα για remake, αλλά μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος. Η Nintendo αναμένεται να το αποκαλύψει μέσα στο καλοκαίρι, πιθανότατα σε Nintendo Direct που σύμφωνα με τον ίδιο insider έρχεται τον Ιούνιο. Εκτός από το Zelda, ο NateTheHate ανέφερε και Pikmin 4 Switch 2 Edition μέσα στη χρονιά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ