Ζυμαρικά -30%, Υγρά Πιάτων Palmolive -40%, Κρουασάν Champion -30% και πολλές ακόμη super Προσφορές με Δωρεάν Μεταφορικά!

Δείτε όλες τις προσφορές του www.caremarket.gr

1) Τηλεοπτικές Προσφορές

Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων Ariel σε Σκόνη 45-50 Δόσεις ή Υγρό 44-48 Δόσεις μόνο 7,60 Ευρώ

Azax Max Power, Gel και Spray -40%

(Εξαιρούνται τα Καθαριστικά Τζαμιών και τα Είδη Φυλλαδίου)

Υγρά Πιάτων Palmolive -40%

(Εξαιρούνται τα Είδη Φυλλαδίου)

Ζυμαρικά -30%

(Εξαιρούνται τα Προϊόντα Carrefour & Carrefour Discount και τα Είδη Φυλλαδίου)

Κρουασάν Champion -30%

(Εξαιρούνται τα Είδη Φυλλαδίου)

Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών και Αφρόλουτρα -30%

(Εξαιρούνται τα Προϊόντα Styling, τα Προϊόντα Carrefour & Carrefour Discount και τα Είδη Φυλλαδίου)

Χύμα Νωπό Χοιρινό Κρέας -25%

Αρνί Νωπό Ελληνικό μόνο 5,99 Ευρώ/Κιλό

2) Νέες Προσφορές Αποκλειστικά από την Caremarket

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ FITNESS -40%(Αποκλειστικά από την Caremarket)

ΜΗΧΑΝΗ DOLCE GUSTO PICCOLO ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 10 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ(Αποκλειστικά από την Caremarket)

ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΦΕ NESCAFE CLASSIC 300ΓΡ ΔΩΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΘΕΡΜΟΣ(Αποκλειστικά από την Caremarket)

3) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CAREMARKET (JUNIOR NESTLE και NESLAC -20% Προϊόντα NOXZEMA έως -35%, Μπύρες ΒΕΡΓΙΝΑ -20% και πολλές ακόμη)

(Δείτε Εδώ)

Το εύχρηστο περιβάλλον του θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς και να βρεις γρήγορα αυτό που ψάχνεις, φέρνοντας τους διαδρόμους του super market στον υπολογιστή σου. Με περισσότερα προϊόντα από κάθε άλλο online super market, μοναδικό πάγκο αλλαντικών και τυριών και online κρεοπωλείο, παίρνεις αυτό που θέλεις, στην ποσότητα που θέλεις, σαν να ήσουν εκεί.

Στο caremarket.gr αγοράζεις όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες, παραλαμβάνεις κάθε μέρα στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου αλλού επιθυμείς (εκτός Κυριακής γιατί ξεκουραζόμαστε!). Τρίτη έως και Παρασκευή παραλαμβάνεις αυθημερόν την παραγγελία σου αν παραγγείλεις μέχρι τις 11:00π.μ.

Με επίκεντρο την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, ο βασικός μας στόχος είναι να φροντίσουμε τον καταναλωτή – από εκεί εμπνευστήκαμε και το όνομά μας- και θα το κάνουμε είτε οδηγώντας μέσα στο χιόνι για να παραδώσουμε τις παραγγελίες των Χριστουγέννων, ή κάνοντας καθημερινά βελτιώσεις για ακόμα πιο εύχρηστο περιβάλλον. Θέλουμε να careδίζεις σε χρόνο, και εννοείται να careδίζεις και σε χρήματα παρέχοντας ελκυστικές τιμές και καθημερινές προσφορές.

Προσπαθούμε και θα συνεχίζουμε καθημερινά να ψάχνουμε και να βρίσκουμε καινούργιους τρόπους να σε διευκολύνουμε, κάνοντας τις αγορές του super market βολικές, οικονομικές & ευχάριστες!

www.caremarket.gr: Η νέα συνήθεια στα ψώνια του super market! Κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, το μεγαλύτερο online super market στον υπολογιστή σου!