Ζουγανέλης: »Μου πρότειναν να παρουσιάσω talent show»

Γιάννης Ζουγανέλης
Για την οικονομική κρίση δήλωσε: »Η κρίση δεν είναι καλώς που ήλθε, να σας πω γιατί. Διότι πιστεύω ότι η κρίση είναι απόρροια της κρίσης των αξιών. Όταν ένα προϊόν είναι ευτελέστατο και πουλάει ή αγοράζεται πιο ακριβά από ένα αξιοπρεπές, π.χ. πουλάει μία τσόντα μιας κοπελίτσας περισσότερο απ’ ό, τι πουλάει ο Ελύτης, αυτό σημαίνει κρίση αξιών που έφερε και την κρίση την οικονομική. Για έναν άνθρωπο που το βαλάντιό του, δεν του επιτρέπει να ζει με τον τρόπο που ζούσε μέχρι τώρα, γι’αυτόν καλώς ήλθε η κρίση, γιατί αλλιώς δεν θα το καταλάβαινε ποτέ»

»Δεν πιστεύω σε αυτό, όπως δεν πιστεύω στην ματαιοδοξία ούτε καν στην δημοτικότητα, αλλά πιστεύω στην δημοφιλία, στην αγάπη του κόσμου. Στην Ελλάδα πουλάει περισσότερο η πνευματική πορνεία από το πνεύμα. Από την στιγμή που ο Σεφέρης αποτιμάται πιο φθηνά από ένα πορνίδιο, που θέλει να το παίξει σταρ ή οτιδήποτε άλλο, σαφέστατα έχουμε ευθύνη για το τι επιλέγουμε. Δεν με αγγίζει η έννοια του επίτηδες, δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα, η δημοφιλία είναι αυτό που με απασχολεί», είπε στην εφημερίδα Espresso.

Ο Ζουγανέλης μίλησε και για την κόρη του, Ελεονώρα, ενώ αποκάλυψε ότι θα χαρεί πολύ να γίνει παππούς. »Θα χαρώ να γίνω παππούς. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, με ακέραιο χαρακτήρα και πολύ καλή καλλιτέχνιδα». Ο ηθοποιός φέτος εμφανίζεται εμφανίζεται στο θέατρο Χώρα, στην Πλατεία Κολιάτσου, με ένα έργο που έχει γράψει η Δήμητρα Παπαδοπούλου με τίτλο »η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαϊδη»