Ζόρικα επαγγέλματα: Ο Σπύρος Σούλης στους… αιθέρες

Εργάζεται ως εκπαιδευτής πιλότων!

Ο Σπύρος Σούλης έρχεται κάθε εβδομάδα, για να σας αποκαλύψει τα πιο ακραία, τολμηρά και ριψοκίνδυνα… ζόρικα επαγγέλματα που είδατε ποτέ ή που θα μπορούσατε να έχετε φανταστεί!

Ποιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από αυτά; Πώς ζουν και πώς διαμορφώνεται η καθημερινότητά τους; Τα όρια και οι αντοχές δοκιμάζονται και ο κίνδυνος κάποιες φορές υπερβαίνει τη λογική! 

Ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει από κοντά εκείνους που τολμούν να ζουν στα άκρα, συνομιλεί και… «πιάνει» δουλειά μαζί τους, δοκιμάζοντας τις δικές του αντοχές στα πιο «Ζόρικα Επαγγέλματα»!

Στο 13ο και τελευταίο επεισόδιο, o Σπύρος «εργάζεται» ως εκπαιδευτής πιλότων ελικοπτέρου/ αεροπλάνου.

Οι πιλότοι ισχυρίζονται ότι η πιο επικίνδυνη στιγμή μιας πτήσης είναι η διαδρομή με το αυτοκίνητο μέχρι το αεροδρόμιο. Είναι όντως τόσο απλά τα πράγματα; Οι σύγχρονοι μέθοδοι αεροπλοΐας έχουν μετατρέψει τα μεγάλα επιβατικά αεροπλάνα σε ιπτάμενα κομπιούτερ τα οποία πρέπει να μάθει να χειρίζεται ο πιλότος. Όμως, για να φτάσει εκεί, πρέπει να περάσει από τα μικρά δικινητήρια αεροπλάνα που θα επιχειρήσει να μάθει να πετάει ο Σπύρος στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Χάραξη πορείας, άδεια απογείωσης από τον πύργο ελέγχου, κάθετες πτώσεις χωρίς μηχανές και γρήγορους ελιγμούς με αεροπλάνα αλλά και ελικόπτερα είναι μόνο μερικές από τις εντυπωσιακές δράσεις που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.