Ζωντανό πρόγραμμα εκπέμπουν ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ

Τα δύο κανάλια αποφάσισαν να εκπέμψουν ζωντανό πρόγραμμα, παρά τη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ.

Για τη συμμετοχή όλων των μελών της στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο «Caravel», η ΕΣΗΕΑ κήρυξε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. 

«Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι δημοσιογράφοι μέλη και μη μέλη,που εργάζονται σε όλα τα ΜΜΕ – σε εφημερίδες, στη δημόσια, δημοτική και ιδιωτική ραδιοτηλεόραση, στο Κανάλι της Βουλής, το ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, το «ΑΠΕ-ΜΠΕ», τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης , το Δημόσιο και τα ΝΠΔΔ καθώς και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες ( portals & sites )», σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

Οι δυο τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ, αποφάσισαν ωστόσο, να εκπέμψουν ζωντανό πρόγραμμα και μετά τις 10 το πρωί, έτσι αυτή την ώρα βλέπουμε από το κανάλι του Αμαρουσίου το «Πρωινό ΑΝΤ1» -χωρίς τον Χρήστο Φερεντίνο- και από το κανάλι του Φαλήρου την «Έκτακτη Επικαιρότητα» -χωρίς την Πόπη Τσαπανίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό έχοντας στο τραπέζι μαζί της -εκτάκτως- τον Παύλο Σταματόπουλο «για υποστηρικτικούς και ψυχολογικούς λόγους» όπως είπε…

Περισσότερα latest news »