«Ζωντανεύουν» ξανά Καρέζη, Παπαγιαννόπουλο, Ηλιόπουλο και όλους τους αγαπημένους ηθοποιούς

Διονύσης Παπαγιανόπουλος, Τζένη Καρέζη, Γεωργία Βασιλειάδου, Μαίρη Αρώνη, Ντίνος Ηλιόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος και πολλοί άλλοι σπουδαίοι έλληνες ηθοποιοί που μας έχουν χαρίσει με τις ερμηνείες τους ώρες τηλεοπτικής απόλαυσης έρχονται να «ζωντανέψουν» ξανά στη μικρή οθόνη μέσα από τους ήρωες που ερμήνευσαν.  

Αν όλα πάνε καλά, οι συγκεκριμένες ταινίες πρόκειται να μεταφερθούν στην τηλεόραση με πιο σύγχρονη ματιά. Υπεύθυνος για το remake τους θα είναι ο Στράτος Μαρκίδης που έχει κάνει την πρόταση και περιμένει απάντηση από τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, το κανάλι του Αμαρουσίου, πιστεύει πολύ στο εγχείρημα γνωρίζοντας ότι ο σκηνοθέτης θα μεταφέρει την κάθε ταινία στην τηλεόραση δημιουργώντας μία σειρά 4 με 5 επεισοδίων για την κάθε μία από αυτές.

Ο Στράτος Μαρκίδης έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τις τέσσερις ταινίες του Νίκου Τσιφόρου και ο ΑΝΤ1 μελετά με προσοχή την πρόταση προσπαθώντας να την υλοποιήσει. Ανασταλτικός παράγοντας είναι μόνο οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο αλλιώς στο κανάλι του Αμαρουσίου θεωρούν ότι η «αναβίωση» των ταινιών με το βλέμμα του γνωστού σκηνοθέτη και με σύγχρονους ηθοποιούς θα προσφέρουν στους τηλεθεατές γέλιο, ενώ αυτοί θα εισπράξουν τηλεθεάσεις. Ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί γιατί είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουμε το εγχείρημα!

Γρηγόρης Μελάς