Ζωή Λάσκαρη:.Βλέπω ανελλιπώς το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά η μεγάλη μου αδυναμία είναι

Σε ποια τηλεοπτική σειρά θα ήθελε να παίξει;..

Η Ζωή Λάσκαρη, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και με τον δικό της μοναδικό τρόπο μίλησε για όλα. Τους έρωτες τησ ζωής της, το παρελθόν της την τηλεόραση, τα καλύτερα της χρόνια, αλλά και σε ποια τηλεοπτική σειρά θα ήθελε να ενταχθεί

Πες μου γιατί δεν κάνεις τηλεόραση;
Γιατί είναι απάνθρωπες πια οι συνθήκες σε αυτή. Γιατί είμαι μεγάλη γυναίκα, αγάπη μου, πώς να το κάνουμε (σ.σ. γελάει). Κάποια στιγμή συζήτησα να κάνω κάτι στις «Πεθερές» και όταν μου είπαν ότι θα πάρω το σενάριο δύο ημέρες πριν και στις επόμενες δύο θα πρέπει να το γυρίσουμε τους κούνησα το μαντήλι…

Δεν σε κεντρίζει ο ρόλος σε κριτική επιτροπή ενός τάλεντ σόου;
Όχι, δεν με κεντρίζει. Παρακολουθώ κάποια τέτοια σόου, αλλά δεν μου λέει κάτι να συμμετέχω σ’ αυτά. Άσε που δεν μου αρέσει να κρίνω και δη σε λίγα λεπτά, με τις κάμερες να γράφουν. Αυτό που έχω να πω θα στο πω από κοντά, με αγάπη και τρόπο.

Ποιες σειρές σού αρέσουν πιο πολύ
Βλέπω ανελλιπώς το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά η μεγάλη μου αδυναμία είναι το «Κάτω Παρτάλι» και ο σουρεάλ χαρακτήρας του. Είναι εξαιρετική δουλειά!

Αν σου πρότειναν να παίξεις σε αυτά θα δεχόσουν;
Θα πήγαινα με πολύ μεγάλη χαρά.

Ποια θεωρείς πιο «Ωραία χρόνια» σου;
Οι καλύτερές μου δεκαετίες ήταν το ΄60 και το ΄70, τα χρόνια της αθωότητας. Αλλά αγαπώ και το τώρα, το ότι είμαι υγιής εγώ και οι άνθρωποί μου, ότι ζω όμορφα με την οικογένειά μου, ότι έχω καλούς φίλους.

Δεν σου αρέσει να κοιτάζεις πίσω, δεν είσαι από τους ανθρώπους που νοσταλγούν τα περασμένα και μιλάνε για αυτά;
Αν νοσταλγείς, γερνάς. Και εγώ δεν θέλω να γεράσω –τουλάχιστον μέσα μου. Τα ωραία που πέρασαν τα «κουβαλάω» αλλά δεν εμμένω σ’ αυτά. Κοιτάζω μπροστά και προχωρώ.