ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 ως 26 Ιανουαρίου. Τι λένε τα άστρα;

Τι λένε τα άστρα;

 Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος αυτήν την εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Ποιες είναι οι προθέσεις των πλανητών;

ΚΡΙΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα οι επαγγελματικοί σου προσανατολισμοί και οι πρωτοβουλίες σου θα αποδειχθούν επιτυχείς. Οι μέρες είναι ιδανικές για να αναλάβεις επιπλέον οικογενειακές υποχρεώσεις. Από την Πέμπτη και μετά θα διαπιστώσεις κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες από ανθρώπους που μέχρι τώρα εμπιστευόσουν και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσεις να ελέγξεις την συμπεριφορά σου. Διαχειρίσου την οργή και τα νεύρα σου καθοδηγούμενη από τη λογική σου και μην εκτίθεσαι απροκάλυπτα, γιατί στο τέλος μπορεί να χάσεις και το δίκιο σου. Επίσης, στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής και μην παρασύρεσαι, ξοδεύοντας τα λιγοστά αποθέματά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην γίνεσαι απαισιόδοξη και απόλυτη όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως επιθυμείς ή όταν ο σύντροφός σου έχει διαφορετική άποψη και ανάγκες από τις δικές σου. Αντιθέτως, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις και εσύ τακτική και νοοτροπία και να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Μονά-ζυγά δικά σου, δεν γίνεται! Όσο για τις singles, με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας, πιθανότατα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα αν σχεδιάζεις να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψεις μια συνεργασία, αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να το κάνεις. Αποκτάς την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε νέες βάσεις, που είναι και οικονομικά συμφέρουσες για σένα. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου και ακολούθησέ το, για να κάνεις τις πιο κερδοφόρες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα θα αποδειχθούν πολύτιμες οι γνώσεις που αποκόμισες στο παρελθόν για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν. Να περιμένεις περισσότερες συναλλαγές στη δουλειά σου και συναντήσεις με διάφορα πρόσωπα. Μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και ό,τι σε απασχολεί σε άτομα που εμπιστεύεσαι, αλλά μην ανοίγεσαι σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί στο τέλος μπορεί να απογοητευτείς.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου θα κάνεις έναν απολογισμό της σχέσης σου και θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου. Τώρα πια ξέρεις ακριβώς αυτό που ζητάς και σου είναι πιο εύκολο να το διεκδικήσεις. Οι singles θα αναστατωθείτε, καθώς με τις επιρροές που δέχεστε από την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα παρουσιαστούν στο κατώφλι σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας από εσάς μια δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου κυνήγησε τους στόχους σου με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχεις θετικά αποτελέσματα. Παράμεινε ρεαλίστρια και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες ενέργειες που πιθανόν θα σε ωθήσει να κάνεις ο Ήλιος, που από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα κινείται στον Υδροχόο. Αυτό ισχύει και στα οικονομικά σου. Όσες αποταμιεύσεις έχεις, μην τις ξοδέψεις εν ριπή οφθαλμού για μία περιττή αγορά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα αναθεώρησε λίγο τη στάση σου απέναντι στη ζωή σου και τα γεγονότα για να ξεφύγεις από την συναισθηματική φόρτιση που θα σου προσδώσει το πλανητικό σκηνικό. Μην παρασύρεσαι από απαισιόδοξες και καταθλιπτικές τάσεις. Φρόντισε να δεις από μία άλλη σκοπιά όλα όσα συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή και να τα αξιολογήσεις αναλόγως και «δικαίως». Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν αλλαγές, που αν μελετήσεις καλά, μπορούν να σου χαρίσουν αυτά που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Φέρσου με κατανόηση και τρυφερότητα στη σχέση σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και παραμέρισε για λίγο την κτητικότητα και την ανασφάλειά σου, ώστε να συμμεριστείς και τις ανάγκες των άλλων. Οι singles θα βιώσετε μία περίοδο έντονης αναζήτησης και μελαγχολίας. Δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και μην απογοητεύεστε. Διορθώστε αυτά που μπορείτε και θα δείτε ότι όλα σιγά-σιγά θα πάρουν το δρόμο τους κι εσείς θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές νέες ευκαιρίες και προτάσεις μέσα από τις οποίες θα προκύψει κάτι πολύ αξιόλογο. Δεν αποκλείεται όμως αυτή σου η πρόοδος να προκαλέσει τον ανταγωνισμό των συναδέλφων σου και να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Χειρίσου αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση, προκειμένου να μην έρθεις σε ρήξεις. Απόφυγε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείς σε σημαντικές κινήσεις σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια…