«Ζω Καλύτερα»: Η νέα εκπομπή με την Ζέτα Δούκα και τον Τάσο Παπαλαζάρου

Πότε κάνει πρεμιέρα;

«Ζω καλύτερα» ονομάζεται η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με την Ζέτα Δούκα και τον Τάσο Παπαλαζάρου, η οποία ξεκινά το Σάββατο 23 Μαΐου στις 16.00.

Η εκπομπή «Ζω καλύτερα» είναι μία διαδραστική, πολυθεματική, εκπομπή υγείας με παρουσιαστές την ηθοποιό Ζέτα Δούκα και τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Το «Ζω καλύτερα» με τη θεματολογία του καλύπτει τις ανάγκες και των δύο φύλων όλων των ηλικιών και αποσκοπεί να τους ενημερώσει για θέματα υγείας. Παράλληλα θα παρουσιάζει θέματα σωστής διατροφής, άσκησης και well being, εστιάζοντας τόσο στην πρόληψη, όσο και στη θεραπεία, αλλά και στην ψυχαγωγία δίνοντας έναν αισιόδοξο τόνο στην καθημερινότητα.

Κάθε εκπομπή θα έχει ένα βασικό θέμα που θα αφορά μία πάθηση αλλά και άλλα μικρότερα που θα αφορούν πρόληψη, καλή ποιότητα ζωής, άσκηση, ψυχολογία, σεξ, διατροφή, διαπροσωπικές σχέσεις κ.α.

Στο σύγχρονο πλατό της εκπομπής θα φιλοξενούνται καταξιωμένοι επιστήμονες, που θα παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, μαρτυρίες ασθενών, αλλά και γνωστές προσωπικότητες που θα δίνουν τα δικά τους μυστικά για υγεία, ευεξία και ομορφιά.