«Ζήσε την Ελλάδα» ! Ολοκαίνουργια εκπομπή στην ΕΤ3…

Διαβάστε περισσότερα!

 Η εκπομπή «ταξιδεύει» σε διάφορα μέρη της χώρας και χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο αφορά τον τουρισμό και το δεύτερο τον αθλητισμό. Το τουριστικό μέρος καλύπτεται με επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, συνεντεύξεις και ξεναγήσεις.

Το δεύτερο παρουσιάζεται ως πρόταση για εναλλακτικό αθλητισμό, όπως surfing, canyoning, rafting, downhill. Δραστηριότητες εκγύμνασης που είναι κοντά στη φύση… Στόχος της εκπομπής είναι να φέρει το τηλεοπτικό κοινό πιο κοντά στην ελληνική ύπαιθρο, τη φύση αλλά και τους εναλλακτικούς τρόπους άσκησης, με έναν ανάλαφρο και διασκεδαστικό τρόπο.

Στην πρώτη εκπομπή «ζούμε την Ελλάδα» στην Πάτρα. Ο Άρης και η Εύα επισκέπτονται το δημοτικό θέατρο Πατρών και συνομιλούν με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Περικλή Βασιλόπουλο για την ιστορία του θεάτρου.

Στη συνέχεια, η Εύα μαθαίνει ιππασία στον Ιππικό όμιλο της Καλογριάς και ο Άρης κατευθύνεται προς το Δρέπανο, όπου λαμβάνει χώρα το festival kite surfing. Ακολουθεί μία περιήγηση στο μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων, και γνωριμία με το downhill, το άθλημα που περιλαμβάνει την κατάβαση πλαγιάς βουνού με ποδήλατα.

Νάνσυ Νικολαΐδου