Ζέτα Μακρυπούλια: Πώς μπήκε στο Κάτω Παρτάλι;

Τι γίνεται με το Epsilon;

 Η είδηση πως η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά όχι σε σόου, όπως περιμέναμε, αλλά σε τηλεοπτική σειρά, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία πριν μερικές μέρες. Πως προέκυψε άραγε η πρόταση για το Κάτω Παρτάλι όπου θα υποδυθεί ένα νέο ρόλο που θα εισβάλλει στη σειρά; Η ίδια απαντά στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People:«Με το συγκεκριμένο σεναριογράφο, τον Λευτέρη Παπαπέτρου, ήταν ένα όνειρό μου να συνεργαστώ, όπως κάθε ηθοποιού νομίζω, γιατί δεν υπάρχει σίριαλ που να έχει κάνει και να μην έχει ενδιαφέρον. Δημιουργεί ρόλους πολύ ελκυστικούς. Ο Λευτέρης με πήρε τηλέφωνο, μια περίοδο που τα σχέδιά μου μπορεί να ήταν άλλα, και βγήκαμε για να μιλήσουμε για το Κάτω Παρτάλι. Τι να σου πω; Του είπα αμέσως «ναι»».

Ποιος θα είναι ο ρόλος της; «Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το ρόλο, γιατί ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στη σειρά, αλλά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε συνεργαστεί θεατρικά, καθώς διασκευάζει και πολλά έργα, αλλά θα είναι η πρώτη μας τηλεοπτική συνάντηση. Ξέρω πως θα δημιουργήσει έναν ωραίο ρόλο και ό,τι μου πει θα το κάνω με μεγάλη χαρά». Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα, αφού η Ζέτα εμφανίζεται από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου σε ένα ρόλο-έκπληξη.

Το φλερτ με το κανάλι Epsilon: «Δεν θα μπω σε διαδικασία να σχολιάσω μία μία τις προτάσεις, αλλά και το συγκεκριμένο κανάλι, όπως όλα όσα με προσέγγισαν, με αντιμετώπισε άκρως επαγγελματικά και με μια ωραία διάθεση, καθώς θέλουν να δώσουν μια ώθηση διαφορετική σε ένα νέο κανάλι. Δεν έχω ακόμη απαντήσει ούτε εκεί, αλλά τα πράγματα μπαίνουν πλέον σε μία ροή».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.