Ζέτα Μακρυπούλια: Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Γιώργο Καπουτζίδη;

«Με τον Γιώργο περάσαμε επίσης μία τετραετία που ήμασταν σχεδόν σαν αδέλφια, μετά...»

Με αφορμή την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί με τον Γρηγόρη Βαλτινό, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο περιοδικό YOU, στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο για τη φιλία και αποκάλυψε ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Οι φίλοι τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου;

Ούτε το φανταζόμουν όταν ήμουν 19 χρονών ότι η φιλία μπορεί να παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Οι φίλοι για μένα είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Είναι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και μαζί τους επιλέγω να περνάω την καθημερινότητα μου, τις διακοπές μου, τα γενέθλια μου. Και έχω φτάσει πια σε ένα σημείο που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτούς. Μπορεί να έχω ερωτευτεί, να έχω απομονωθεί και να τους έχω χάσει για λίγο – που συμβαίνει όταν ερωτεύεσαι – αλλά πάντα επιστρέφω.

Έχεις πληγωθεί από φίλους;
Φυσικά και έχω πληγωθεί, και εκεί γίνεται αυτόματη διαγραφή χωρίς δεύτερη ευκαιρία. Έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τους φίλους μου γιατί είναι για πάντα.

Εντός χώρου ποιοι είναι οι φίλοι σου;
Ο Νίκος (σ.σ. Μουτσινάς) είναι φίλος μου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ρούλα Ρέβη… Μια παρέα που εδώ και 8-9 χρόνια είμαστε αχώριστοι.

Με τον Καπουτζίδη ήταν μια φιλία που χάλασε;
Όχι, με τον Γιώργο περάσαμε επίσης μία τετραετία που ήμασταν σχεδόν σαν αδέλφια. Μετά απλώς τα έφερε αλλιώς η ζωή και οι υποχρεώσεις μας. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν μυαλό. Αυτά τα πράγματα δεν ακυρώνονται επειδή δεν κάνεις την παρέα που έκανες με τον άλλον κάποτε. Πλέον τον στηρίζω με έναν άλλο τρόπο χωρίς να είμαι δίπλα του. Κι επίσης δεν ξεχνώ την πόρτα που μου άνοιξε τόσο γενναιόδωρα σε αυτήν τη δουλειά με το «Παρά Πέντε». Αυτό το δώρο δύσκολα στο κάνει κάποιος.