Ζέτα Μακρυπούλια: Ο ρόλος της στο «Κάτω Παρτάλι» και οι προτάσεις από τον Τζώνη Καλημέρη

Τι λέει για τον Χρήστο Λούλη;

Στο περιοδικό Hello! και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια για το τεύχος των Χριστουγέννων και δε θα μπορούσε να αναφερθεί στα τηλεοπτικά της σχέδια που παραμένουν ακόμα λίγο εώς πολύ ασαφή…
Πριν από λίγες μέρες ο Χρήστος Λούλης παραδέχεται ότι έκανε λάθος όταν είπε ότι δεν είσαι ηθοποιό; κι ότι δεν είστε συνάδελφοι. Πώς νιώθεις;

Θα συμφωνήσω σ’ αυτό που είπε ότι «Μ’ έναν τρόπο τα έχουμε βρει». Από εκεί και πέρα νομίζω ότι τα υπόλοιπα δεν αφορούν τη δημοσιότητα. Μεταξύ μας θα τα βρούμε και μ΄ έναν δεύτερο τρόπο κάποια στιγμή. Το εκτιμώ πάντως, αυτό που έκανε δημοσίως.

Στην τηλεόραση θα επιστρέψεις;
Μου έγιναν κάποιες προτάσεις για σόου τις οποίες σκεφτόμουν. Είχα, βέβαια μια αμφιβολία, αν είναι η σωστή εποχή. Από την άλλη, η ψυχαγωγία είναι ψυχαγωγία και είναι καλό αν μπορεί ένα κανάλι να κάνει μια τέτοια παραγωγή. Ωστόσο, μόλις μου έγινε η πρόταση για το «Κάτω Παρτάλι», άλλαξαν όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Είπα αμέσως «ναι». Μέχρι τότε, στο μόνο που έδειχνα θετική και πήγαινα προς υπογραφή ήταν η πρόταση του Τζώνη Καλημέρη για τον ΑΝΤ1. Θα το ξανασυζητήσουμε αργότερα.

Δεν ακυρώνεται όμως η συνεργασία σας;
Απλώς μεταφέρονται οι συζητήσεις μας.

Μάλλον δεν είσαι στη φάση που δίνεις σημασία στα χρήματα.
Σημασία δεν έδινα ποτέ στα χρήματα. Μπορεί να έχω κάνει δουλειές με εύκολα χρήματα, αλλά δεν έκρυβαν σημαντικά ποσά πίσω τους. Εννοείται ότι δουλεύω για να ζω αλλά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να κάνω κάτι που δε μ ‘ αρέσει μόνο για τα λεφτά.

Δε βρέθηκε κάποιος να σου πει «Που πας ξυπόλητη στ’ αγκάθια με το “Κάτω Παρτάλι”; Δεν ακούς τι γίνεται με τα σίριαλ; Δεν πληρώνονται».
Σ’ αυτή τη δουλειά έρχονται κάποια πράγματα που θα ήθελες να κάνεις με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό θα απαντούσα, χωρίς να σημαίνει ότι είμαι εξασφαλισμένη οικονομικά.

Τι ρόλο θα κάνεις;
Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα είμαι η σύζυγος του Λεωνίδα Καλφαγιάννη, την οποία δεν έχει αναφέρει ποτέ, και είναι Αθηναία.

Με τον ΑΝΤ1 τι συζητάτε;
Ο Τζώνη ήρθε με μια ανοιχτή αγκαλιά να μου προτείνει διάφορα πράγματα. Θα δούμε.