Ζαραλίκος: «Αν μάθει ο κόσμος τι είπε ο Ψαριανός δε θα μπορεί να βγει από το σπίτι του»

Με ποιον τραγουδιστή δε θα συνεργαζόταν ο κωμικός και τι είπε για τα Καρντάσιανς;

Ο ηθοποιός Χριστόφορος Ζαραλίκος ήταν πραγματικά ένας χείμαρρος στη συνέντευξη του στο Όλα Καλά στο Μακεδονία TV, αφού από τα σχόλια του δεν ξέφυγαν κανένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει με τις δηλώσεις τους το τελευταία διάστημα, όπως ο Γιάννης Μπέζος ή ο Νότης Σφακιανάκης, αλλά ούτε και τα τηλεοπτικά Καρντάσιανς. Διηγήθηκε ακόμα ένα περιστατικό με τον Γρηγόρη Ψαριανό…

Για τα Καρντάσιανς: Ο κωμικός αν και βλέπει τα Καρντάσιανς και του αρέσουν είπε πως δεν ταιριάζουν μεταξύ τους…

Για τον Γιάννη Μπέζο: « Ο Γιάννης είναι ταλεντάρα. Παρεξηγείται εύκολα.Τον Θεωρούν ότι είναι λίγο απόμακρος, λίγο βαρύς, αλλά δεν είναι, απλώς έχει αυστηρό πλαίσιο ζωής. Το έχει και στη ζωή του δε το έχει μόνο για τους άλλους»

Για τον Νότη Σφακιανάκη: « Με τον Νότη Σφακιανάκη δε θα συνεργαζόμουν»

Για τον Γρηγόρη Ψαριανό: «Είπε κάτι πάρα πολύ χυδαίο για τους ηλικιωμένους γενικότερα και επειδή εγώ έτυχε να είμαι δίπλα του και να το ακούσω, τον έβαλα στη θέση του. Τον έλουσα με μπύρα. Έγινε ένας διάλογος για το πως πρέπει να έιναι ένας άνθρωπος για λύπηση. Κι επειδή εγώ υπερασπίστηκα τους ηλικιωμένους ανθρώπους γιατί αυτός είπε κάτι πάρα πολύ σιχαμένο που δε θέλω να πω. Αν μάθει ο κόσμος τι είπε δε θα μπορεί να βγει ούτε από το σπίτι του. Δε θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να βγαίνει. Και του λέω λυπάμαι αυτό δεν έχει να κάνει με την πολιτική υπάρχει μια γραμμή που χωρίζει τον άνθρωπο από τον απάνθρωπο και εσύ την περνάς αυτή τη γραμμή και σε λυπάμαι. Και πήγα να φύγω και μου λέει «αντε ρε κακομοίρη, εσύ είσαι για λύπηση». Και του απάντησα πως «άμα θες να δεις πως είναι ένας άνθρωπος για λύπηση μπορώ να σου δείξω» και δεν ήταν η μπύρα, ήταν το κείμενο που ακολουθησε.»

Δείτε όλα όσα είπε:

Περισσότερα latest news »