ZappIT tv talk: Το σημερινό style της Ελένης

Διαβάστε πώς να αντιγράψετε την σημερινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη.

Προτού φύγω για δουλειά σήμερα το πρωί, έβαλα να δω λίγο καφέ με την  Ελένη. Αντικρίζοντας την σημερινή εμφάνιση της παρουσιάστριας επιβεβαιώθηκε στο νου μου για μια ακόμη φορά ότι έφτασε η άνοιξη. Πηγή αυτής της αίσθησης ήταν το strapless maxi μωβ φόρεμα με λεπτομέρειες από embroidery στο πάνω μέρος του μπούστου και ελαφρύ βολάν στο τελείωμα. Συνδυασμένα με μια μαύρη ζώνη μεσαίου μεγέθους και μαύρη πλατφόρμα με σόλα από φελλό. Αντικειμενικά δεν υπήρχε κάποιο σπουδαίο φάουλ στην εμφάνιση αυτή.

Προσωπικά θα ήθελα η ζώνη να είναι skinny ή να μην υπήρχε καθόλου. Θεωρώ πως ήταν μια παρέμβαση για να κάνει το look λίγο πιο επίσημο, πράγμα το οποίο έδειχνε ξένο πάνω στο ρούχο. Παρακαλώ μην συνδυάζετε μωβ φορέματα με κόκκινο κραγιόν, ένα απαλό ροζάκι θα έκανε τη δουλειά και επιλέξτε ήσυχο styling στα μαλλιά. Τέτοια φορέματα απαιτούν natural styling. Και προσέξτε, όταν λέω natural δεν εννοώ να βγείτε έξω σαν την Εσμεράλδα με μεγάλους
κρίκους και μπούκλα, είμαστε στο 2011 δεν χρειάζεται να παραπέμπετε σε άλλη εποχή ή κάποιο παραμύθι αν θέλετε. Παίρνουμε ένα παλιότερο στοιχείο και το προσαρμόζουμε στο ΣΗΜΕΡΑ.

Perfect look: Συνδυάστε αυτό το φόρεμα με καφέ πλατφόρμα, μη βάλετε ζώνη και
βάλτε δύο τρία χοντρά ξύλινα βραχιόλια. Αφήστε κάτω τα μαλλιά όπως είναι το φυσικό σας
ή πιάστε μια ωραία πλεξούδα στο πλάι αν έχετε μακριά μαλλιά και με ένα ελαφρύ βάψιμο είστε έτοιμες.

Fashion fortune cookie: Όταν επιλέγετε τι ρούχα θα βάλετε, πως θα βαφτείτε και τι μαλλιά
θα φτιάξετε, έχετε κατά νου μια συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων.

Jason Χατζηαναστασίου, Fashion stylist.

Θα συμφωνήσω με τον Jason πως η σημερινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη, δεν είχε κάποιο σημαντικό ατόπημα, αλλά ούτε και αρμονία στο σύνολο της. Το σημείο που δεν την κολάκευε ιδιαίτερα ήταν το μακιγιάζ, σαφώς το κόκκινο κραγιόν σε συνδυασμό με το μοβ φόρεμα ήταν πολύ έντονο και τέτοιοι συνδυασμοί κουράζουν και αγριεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Θα ήταν πολύ καλύτερο να επέλεγε για την σημερινή της εμφάνιση ένα πιο απαλό και natural look με γήινες αποχρώσεις έτσι ώστε να εξισορροπήσει την ένταση του μοβ, και πιο αναλυτικά για τα μάτια θα πρότεινα ένα smoky look με χρώμα γλυκό καφέ, για τα χείλη διακριτικό lip gloss σε κρεμ χρώμα. Eξάλλου η Ελένη Μενεγάκη έχει υπέροχα σαρκώδη χείλη και δεν χρειάζεται να επιλέγει να τα χρωματίζει κόκκινα για να τα αναδείξει, και για ρουζ διακριτικό ροζ και όχι στην ένταση που το είχε σήμερα και σε λιγότερη επιφάνεια στα μάγουλα ώστε να μην χάνονται οι γωνίες του προσώπου της.

Για το χτένισμα της σε συνδυασμό με το make up που πρότεινα, θα ήθελα να την δω με ένα πιο ανέμελο look σε ίσια γραμμή, την κολακεύει περισσότερο.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της, πως επιλέγει να κάνει το μακιγιάζ της, μέσα στο αυτοκίνητο της στη διαδρομή της προς την εκπομπή της. Θα συνιστούσα να αφήνεται πιο συχνά στα χέρια των ειδικών στον τομέα ομορφιάς, αν θέλει να έχει καθημερινά ένα εντυπωσιακό look.

Μαργαρίτα Μπρίγκου, Make up artist