Ζάχος Χατζηφωτίου: Κι εγώ έκανα κριτική αλλά δεν ήμουν πρόστυχος

Δείτε βίντεο με απόσπασμα της συνέντευξης

Ποταμός όπως πάντα ο Ζάχος Χατζηφωτίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή του ζητήθηκε να σχολιάσει την κριτική της κυρίας Διαμαντάκου:
«Πολλοί τηλεκριτικοί και συγκεκριμένα η κυρία Διαμαντάκου τις προάλλες έγραψε μία πολύ σκληρή κριτική για την κυρία Κορομηλά, έτσι με κάποιους χαρακτηρισμούς ξεκατινιάστρα, αρχιπανηγυρτζού ιδιαίτερα σκληρούς.»

«Εγώ θεωρούμην κακός σε αυτά που έγραφα γιατί έβαζα κάτι σφήνες που δεν τις έβγαζες ούτε με σκεπάρνι. Με τίποτα. Αλλά δεν ήμουν πρόστυχος, ούτε ξεκατίνιασμα έγραφα, ούτε πως τα λες τα άλλα. Έβρισκα τρόπους να τον πονάω τον άλλον εκεί που τον πονάει, αλλά ευπρεπώς» απάντησε ο κύριος Χατζηφωτίου.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους Ράδιο Αρβύλα, το διαζυγιο Μενεγάκη Λάτσιου, τον Λάκη Λαζόπουλο και το Big Brother ενώ για την Ευγενία Μανωλίδου και τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη είπε ότι «κάνουν σαματά» και συμπλήρωσε με το καυστικό χιούμορ που διαθέτει «Σκέψου να μένεις από κάτω από αυτούς. Δεν θα μπορείς να κλείσεις μάτι.»

Δείτε το βίντεο: