Ζαχαράτος: Ο κόσμος χάνεται και θα καιγόμαστε για το πόση κυτταρίτιδα έχει η Ελένη ή αν θα ντυθεί νύφη η Ζέτα;

Διαβάστε τα καυστικά σχόλια του Τάκη Ζαχαράτου για την showbiz σε συνέντευξή του

Πήρε θέση απέναντι σε πρόσωπα της ελληνικής Tv μέσα από τη συνέντευξή του στο ένθετο «Radar» της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ».

– Να ξεκινήσουμε την συνέντευξη από το θέμα των ημερών, «Η Ελένη Μενεγάκη και το επίδομα πολύτεκνης»;

«Τελείωσαν τα ψέματα, τελείωσαν τα ρετούς και πλέον το ξεβράκωμα δεν δείχνει μόνο κυτταρίτιδα, αλλά και άλλα θέματα, όπως τα επιδόματα πολύτεκνης που τα παίνρει η Ελένη στερώντας το από άλλες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Τελείωσε το κακό θέατρο πια και ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται!»

– Να υποθέσουμε ότι δεν κόλλησε το ραγισμένο γυαλι της σχέσης σας, που έμοιαζε να είναι δυνατή;

«Έμοιαζε, αλλά δεν ήταν! Δεν κόλλησε το γυαλί και ούτε πρόκειται. Είναι ένα κεφάάιο που έκλεισε πια. Με ενόχλησε, με στεναχώρησε, αλλά τέλος.

– Η Βάνα Μπάρμπα κάνει deals με Τουρκία και φέρνει, λέει, τον «Ονούρ» στη χώρα μας για να συνεργαστούν.

«Μπορεί να κάνει την Κυρα Φροσύνη, αφού  είναι και απ’τα Γιάννενα, και να τον βάλει να παίξει τον Αλή Πασά!

– Η Μιμή Ντενίση ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα. Θα κάνει μία παράσταση με την Ολυμπία Δουκάκη στην Κύπρο και συζητά και ταινία στο εξωτερικό.

«Μακριά μας να είναι και ό,τι θέλει ας κάνει»

– Η Ευγενία Μανωλίδου έμεινε στα αζήτητα, Τάκη.

«Οι φούσκες σκάνε κάποια στιγμή. Προϊόν σε σουπερμάρκετ ήταν, που πέρασε η μόδα του και το έριξαν στις αποθήκες. Φούσκωσε, θορύβησε και «έσκασε»!»

– Για το ζεύγος Χατζηγιάννης Μακρυπούλια τι σκέφτεσαι;

«Τι σαπουνόπερα κι αυτή! Αρέσει πολύ στον κόσμο το λαμπερό το λαμπερό κι ας είναι ψεύτικο! Βίον ανθοσπαρτον να ‘χουν και καλούς απογόνους». Βαριέμαι πάρα πολύ. Σίγουρα στην παράστασή μου, «Εδώ» θα κάνω μιμήσεις αλλά και καυστική σάτιρα στα πρόσωπα της showbiz αλλά βαρέθηκα! Ο κόσμος χάνεται και θα καιγόμαστε για το πόση κυτταρίτιδα έχει η Ελένη ή αν θα ντυθεί νύφη η Ζέτα; Σχολίασα τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά το μήνυμα που δίνω είναι ότι πρέπει να αντισταθούμεμε σθένος στην κατάθλιψη και με όπλο μας το γέλιο να καταφέρουμε να σταθούμε όρθιοι στα πόδια μας και να μην το βάλουμε κάτω.»

Δείτε βίντεο από συνέντευξή του στο παρελθόν στην οποία «χτυπά» την Ελένη Μενεγάκη: