Ζ. Δούκα: «Δεν προβάλλω την προσωπική μου ζωή! Η σχέση μου με τον Καρβέλα πήρε διαστάσεις γιατί εκείνος ήταν πολύ διάσημος!»

Καλεσμένη αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στην εκπομπή Μovies & Stars του Γιώργου Σατσίδη, η Ζέτα Δούκα.

Η πρωταγωνίστρια της »Νήσου 2» αλλά και των «Βασιλιάδων» του Μega αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Μιλάει για τον ιδανικό άντρα, τις πλαστικές επεμβάσεις, την ανορεξία και το γυμνό ενώ αποκαλύπτει το λόγο που κόντρα στο ελληνικό τρεντ δεν «διαφήμισε» την πολύκροτη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα!

Τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή;

Νομίζω ότι όλα σχετίζονται με το τι εκπέμπεις και ειδικά το φλερτ έχει να κάνει με το πόσο ανοικτός είσαι. Εγώ όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι όλο και πιο ανοιχτή και βέβαια είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα. Έχω ζήσει τρεις μεγάλους έρωτες στη ζωή μου, ο μεγαλύτερος ήταν πριν από λίγα χρόνια, όμως διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή και θεωρώ ότι μπορείς να τη διαφυλάξεις αν το θες. Από μικρή έτσι έκανα. Η σχέση μου με τον Νίκο (σ.σ. Καρβέλα) πήρε δημοσιότητα γιατί εκείνος είναι πολύ διάσημος, αλλά και τότε εγώ δεν έκανα δηλώσεις, πέρα από ένα δυο πράγματα, το κράτησα σε πολύ χαμηλούς τόνους. Όταν θες να κρατήσεις και να προβάλεις ένα κομμάτι του εαυτού σου, μπορείς. Εγώ προβάλω το κομμάτι μου που έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Το έχουν καταλάβει και οι δημοσιογράφοι και… έχουν σταματήσει να με ρωτάνε!

Τι θέλει από τον άντρα που βρίσκεται δίπλα της;

Θα μπορούσα να βγω με έναν κοντύτερο άντρα από μένα. Δεν έχει συμβεί προς το παρόν, αλλά θα μπορούσα να τον δω ερωτικά. Αυτό που θέλω από τον άντρα που είναι δίπλα μου είναι να μου φτιάχνει το μυαλό. Θέλω να είναι ευγενικός, να με εκτιμάει, να σκέφτεται για μένα το καλύτερο, αλλά θέλω να μου ιντριγκάρει το μυαλό. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για τον έρωτα είναι ότι έχω φύγει παραμονή των εξετάσεων τελικών, είναι Παρασκευή έχω πάρει το αεροπλάνο, έχω πάει στην Αυστρία για να τον πάρω γιατί ήταν Αυστριακός, πήραμε το αυτοκίνητο, κάναμε 2 μέρες να έρθουμε Ελλάδα και Δευτέρα πρωί, έδωσα εξετάσεις για να μπω στη φυσικοθεραπεία!

Θα κάνει οικογένεια;

Είμαι πολύ υπέρ του να υιοθετήσω ένα παιδί. Το να φέρω όμως μία καινούργια ζωή στον κόσμο θα το έκανα υπό πολλές και δύσκολες προϋποθέσεις. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να είναι καρπός μίας μεγάλης αγάπης.

Η περιπέτειά της με τη βουλιμία:

Έχω ζήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου με το δυσκολότερο όλων την ιστορία που πέρασα με την ανορεξία και τη βουλιμία από τα 15 μου μέχρι τα 25-26. Οι διατροφικές διαταραχές είναι ψυχικές αρρώστιες και ο ρίζες τους είναι πολύ βαθειά. Σε ηλικία 17 ετών ήμουν 42 κιλά, για 9 μήνες δεν είχα περίοδο, με συνέπειες γενικότερα σε όλο μου το σώμα. Οι γονείς μου ήταν δίπλα μου όσο μπορούσαν να είναι και να καταλάβουν την κατάσταση. Έτρωγα κάτι.. η φάση της βουλίμίας είναι ότι τρως πολύ και μετά κάνεις εμετούς. Αυτό ακριβώς μου συνέβαινε. Όμως είναι πολύ σημαντικό να διαχωρίσουμε τα αίτια από τις αφορμές. Η μίμηση σαθρών προτύπων είναι αφορμή, οι αιτίες ξεκινούν από πολύ νεαρότερη ηλικία και είναι διαφορετικές. Δεν ξέρω από πού άντλησα τόση δύναμη για να το ξεπεράσω, αλλά κάποια στιγμή είπα ότι τέλο,ς εγώ σταματάω εδώ. Σταματάω να κάνω κακό στον εαυτό μου. Τώρα τρώω κανονικά, προσέχοντας όπως πρέπει. 

Η άποψή της για τις πλαστικές:

Όλα εξαρτώνται από τη δεδομένη χρονική στιγμή και από τον λόγο για τον οποίο γίνονται. Βεβαίως και είμαι υπέρ του να κάνεις κάτι αν πρόκειται να νιώσεις καλύτερα αλλά όχι να φτιάξεις κάτι ενώ θα έπρεπε να ξεκινήσεις από μία ψυχοθεραπεία. Πρώτα πρέπει να φτιάξεις το μέσα σου. Αν προσπαθείς να φτιάχνεις το έξω για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, δεν θα το επιτυχεις ποτέ. Εγώ μπορεί να σκεφτώ ότι θα πρέπει να προσέχω περισότερο τον εαυτό μου, αλλά επειδή έχω περάσει μια ζωή πολύ δύσκολη από πολλές απόψεις έχω μάθει να με αγαπάω περισσότερο. Μου αρέσουν οι ρυτίδες μου. Δεν σου λέω ότι δεν με βλέπω πιο παλιά και να μην πω τι φρέσκαι που ήμουν, αλλά συμφιλιώνομαι.

Θα ξαναέκανε γυμνή φωτογράφιση;

Γυμνή φωτογράφιση δεν θα έκανα πάλι, εκτός αν είχε σκοπό που να ξεπερνάει το γυμνό… Έχω κάνει στο down town για το aids. Αν είναι για καλό σκοπό, τότε ναι, ίσως θα το ξαναέκανα.

Θα παρουσίαζε ένα talent show;

Δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ένα τάλεντ σόου, όμως σίγουρα θα το σκεφτώ αν μου προταθεί. Είμαι ανοιχτή υπό προϋποθέσεις. Παρουσίασα το extreme make over, αλλά δεν το συνέχισα γιατί δεν «ήρθε σε επαφή» με αυτά που θα ήθελα εγώ να προβάλω ως «Ζέτα».