Υψηλά νούμερα τηλεθέασης για τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΙ

Το “Ακραίως” κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό

Κυριακή χθες και η εκπομπή “Ακεραίως” του Τάκη Χατζή, σημείωσε ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η ενημερωτική πολιτική εκπομπή του δημοσιογράφου, που παρακολουθούμε κάθε Κυριακή στις 11:00 από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ , έχει καταφέρει στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα, να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, που δείχνει να τον επιλέγει για την πολιτική του ενημέρωση.

Έτσι χθες, μια ιδιαίτερη μέρα, με έντονη επικαιρότητα, το θρίλερ του Norman Atlantic και συνεχείς εξελίξεις , το “Ακραίως” στο διάστημα 11:00-12:00 έκανε μέσο όρο στα γενικά 18,7%, (με το πρώτο μισάωρο να αγγίζει το 19,7%), ενώ στο ίδιο διάστημα ο μέσος όρος στο νεανικό-δυναμικό κοινό ήταν 11,5%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, πως λόγω της έκτακτης επικαιρότητας, την ίδια ώρα , και το MEGA , διέκοψε το πρόγραμμα του για να μεταφέρει τις εξελίξεις που αφορούσαν στο Norman Atlantic , σημειώνοντας μέσο όρο στα γενικά 25,6%.

Όπως παρατηρούμε η διαφορά μεταξύ των δυο εκπομπών , δεν είναι μεγάλη, με τον Τάκη Χατζή να καταφέρνει να κερδίζει μεγάλο μερίδιο του τηλεοπτικού κοινού, παρά το γεγονός ότι η δυναμική των δυο καναλιών δεν είναι η ίδια.

Παυλίνα Ντάσιου